ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ

    Ημερομηνία:

    Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού αντάμωσαν τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π.ΑμεΑ «ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ» και του Κ.Δ.Α.Π.ΑμεΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ» του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), οι γονείς και το προσωπικό των δομών για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στον Πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού, Θεόδωρος Τουλγαρίδης, που ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και τόνισε τις προσπάθειες που γίνονται από πλευράς ΚΟΔΗΠ για την υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία, παρόλες τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που μας περιβάλλουν, ευχαρίστησε τους γονείς και το προσωπικό και αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της πίτας στα παιδιά και στους γονείς των Κέντρων. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Αντιπρόεδρος του ΚΟΔΗΠ Νάνσυ Αγγελακοπούλου, τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού, Ευαγγελία Βαβαρούτα και Μαρία Γούβη, ο Πρόεδρος του Νοτίου Διαμερίσματος, Δημήτρης Μπούσιας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του ΚΔΑΠΑμεΑ ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ Κατερίνα Ψαρρά – Δελδήμου, πλήθος γονιών, φίλων και συνεργατών των δύο Κέντρων.

    Την εκδήλωση πλαισίωσε η Δημοτική Μουσική με τον μαέστρο της Χρήστο Λούκα, ενώ το… φινάλε παίχτηκε από τον Πολιτιστικό σύλλογο Αγυιάς – Τερψιθέας που παρουσίασε μουσικό βιωματικό δρώμενο με θέμα τα πρωτοχρονιάτικα έθιμα και συντονίστηκε από την Χριστίνα Μαγιάκη και τους Fytili Βand που έπαιξαν μουσική και χόρεψαν μαζί με τα παιδιά των κέντρων δίνοντας μια νότα χαράς και αισιοδοξίας για την νέα χρονιά.

    proliptikes

    Την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβαν οι υπεύθυνες των δύο Δομών, Ελένη Μπούκλη, Κοινωνική Λειτουργός και Κατερίνα Μενάγια, Ψυχολόγος και η Προϊσταμένη του Τμήματος Κατερίνα Νικολακοπούλου.

    ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ… ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

     Τα παιδιά των ΚΔΑΠΑμεΑ του ΚΟΔΗΠ θα συνεχίσουν με πολλές καρναβαλικές  δραστηριότητες, συμμετοχή στην μεγάλη Καρναβαλούπολη που διοργανώνεται από την ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι στις 15 Φεβρουαρίου στα Ψηλά Αλώνια, προετοιμασία για την μεγάλη συμμετοχή στο Καρναβάλι των Μικρών, καθώς και τον Χορό του Δημάρχου Πατρέων που και φέτος θα είναι αφιερωμένος στα ΚΔΑΠΑμεΑ και θα γίνει στις 16 Φεβρουαρίου.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ειδικός στο σεξ αποκαλύπτει την αλήθεια για τις ερωτογενείς ζώνες

    Η Bel Di Lorenzo, διευθύνουσα σύμβουλος της Gohddess και...

    ΔΕΥΑΠ: Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης την Παρασκευή σε Άνω και Κάτω Οβρυά

    Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή...

    Οι τέσσερις κόφτες που αφαιρούν έως 22% από τις συντάξεις

    Η Εφορία και οι κρατήσεις, μαζί με τη μεγάλη...