ΠΑΤΡΑ: Γέμισαν χρήμα οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στο ρεβεγιόν!

    Ημερομηνία:

    «Ουρές» στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης μετά τις 2 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, με τους πατρινούς αφού έκαναν το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι τους, να φεύγουν για να γιορτάσουν στη συνέχεια τον ερχομό του νέου έτους μέχρι το ξημέρωμα.

    Το γλέντι στα νυχτερινά κέντρα της Πάτρας, στα μπουζούκια στα κλαμπ κράτησε μέχρι νωρίς το πρωί, ενώ παντού σε όλα σχεδόν τα μαγαζιά γινόταν ένας χαμός από τον κόσμο, κάτι που ήταν αναμενόμενο από τις κρατήσεις που είχαν γίνει.

    Σε γενικές γραμμές η Πάτρα γλέντησε για τα καλά τον ερχομό του νέου έτους, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα της εορταστικής περιόδου που για τα καταστήματα εστίασης, την αναψυχή και την διασκέδαση, κύλησε αρκετά καλά.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επεισόδια με κρότου λάμψης και χημικά στην Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης στο Μεταξουργείο, δείτε βίντεο

    Επεισόδια με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών και...

    ΤτΕ: Κίνδυνος το Δημογραφικό – Απαιτούνται πρόσθετες παρεμβάσεις

    «Ανάσα» τα φορολογικά μέτρα για τα νοικοκυριά, αλλά και...

    Πάτρα – 1935 – Ποια Πλατεία είναι;

    Πάτρα περίπου 1935, ποια πλατεία είναι; Ta Ψηλαλώνια. Στο...

    Λύματα από την Ξερόλακα στον Μείλιχο ποτάμο! σπιράλ: αυτοψία, ανησυχία και έκκληση προς τη δημοτική αρχή να ασχοληθεί

    Ήταν αναμενόμενο οι πρώτες βροχές τις περιόδου να προκαλέσουν...