ΠΑΤΡΑ: Η ανακοίνωση του Ι.Ν. Αγ. Τριάδος για τον θάνατο του πατρός Γεωργίου

    Ημερομηνία:

    Οι Ιερείς, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, οι Ιερείς και τα μέλη του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας Αγίας Τριάδος Πατρών αναγγέλλουν την προς Κύριον εκδημία του αειμνήστου Πρωτοπρεσβυτέρου πατρός Γεωργίου Γιαννακοπούλου, Εφημέριου του ως άνω Ιερού Ναού.

     

    Mε άφατη οδύνη αποχαιρετούμε και δεόμαστε στον Κύριο για τον Ποιμένα της υπομονής, της αγάπης και της διαρκούς πνευματικής και κοινωνικής ανάτασης, που εγκατέλειψε τα εγκόσμια τόσο πρόωρα και αδόκητα. Η Ενορία της Αγίας Τριάδος Πατρών θα θυμάται πάντα με Χριστιανική αγάπη τον π. Γεώργιο Γιαννακόπουλο, τον ιερέα του Θεού και διάκονο του Ανθρώπου.

    GLEARNET

    Απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια στην Πρεσβυτέρα Παναγιώτα, στα δύο παιδιά του Αθανάσιο και Ελένη και στους λοιπούς συγγενείς!

    Φλίγκος

    Από το θυσιαστήριο της Ενορίας που για σειρά ετών διηκόνησε θα δεόμαστε και θα προσευχόμαστε εσαεί στον Ενσαρκωμένο και Αναστάντα Ιησού Χριστό για την ανάπαυση του πατρός Γεωργίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα Μαρκάτια επιστρέφουν στην πιο ιστορική γειτονιά της Πάτρας 26-28 Σεπτεμβρίου 2025

    Επιστρέφει φέτος για δεύτερη χρονιά το φεστιβάλ «Μαρκάτια» και καλεί ξανά...

    Πάτρα: Ο Ιωνας και ο Λουκιανός αποφυλακίσθηκαν και μας μίλησαν! Ο φωτογράφος γιατί κρύβεται;

    «Το αντέξαμε. Και εγώ και ο Λουκιανός. Τελικά είναι...

    Πάτρα: Υψηλός σήμερα ο κίνδυνος για φωτιά – ΧΑΡΤΗΣ

    Υψηλός θα είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς για την...

    Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Ο διάσημος ηθοποιός έρχεται στην Αθήνα για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας

    Μια μεγάλη έκπληξη μάς επιφυλάσσει το φετινό, 31o Διεθνές Φεστιβάλ...