ΠΑΤΡΑ: Η ανακοίνωση του Ι.Ν. Αγ. Τριάδος για τον θάνατο του πατρός Γεωργίου

    Ημερομηνία:

    Οι Ιερείς, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, οι Ιερείς και τα μέλη του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας Αγίας Τριάδος Πατρών αναγγέλλουν την προς Κύριον εκδημία του αειμνήστου Πρωτοπρεσβυτέρου πατρός Γεωργίου Γιαννακοπούλου, Εφημέριου του ως άνω Ιερού Ναού.

     

    Mε άφατη οδύνη αποχαιρετούμε και δεόμαστε στον Κύριο για τον Ποιμένα της υπομονής, της αγάπης και της διαρκούς πνευματικής και κοινωνικής ανάτασης, που εγκατέλειψε τα εγκόσμια τόσο πρόωρα και αδόκητα. Η Ενορία της Αγίας Τριάδος Πατρών θα θυμάται πάντα με Χριστιανική αγάπη τον π. Γεώργιο Γιαννακόπουλο, τον ιερέα του Θεού και διάκονο του Ανθρώπου.

    Απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια στην Πρεσβυτέρα Παναγιώτα, στα δύο παιδιά του Αθανάσιο και Ελένη και στους λοιπούς συγγενείς!

    Από το θυσιαστήριο της Ενορίας που για σειρά ετών διηκόνησε θα δεόμαστε και θα προσευχόμαστε εσαεί στον Ενσαρκωμένο και Αναστάντα Ιησού Χριστό για την ανάπαυση του πατρός Γεωργίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...