ΠΑΤΡΑ: Η Αστυνομία ψάχνει και στην Αλβανία τον δολοφόνο του Μάριου! Γιατι δεν έχει επικοινωνήσει με δικηγόρο – ΝΕΩΤΕΡΑ

    Ημερομηνία:

    Το ενδεχόμενο να έχει φύγει για την Αλβανία ο 26χρονος Α.Μ. που φέρεται να πυροβόλησε τον άτυχο Μάριο Μετάι, που μετά από λίγες ώρες άφησε την τελευταία του πνοή, εξετάζει η αστυνομία. Αν και κάποιοι αστυνομικοί εκτιμούν ότι κάπου κρύβεται. Το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει άλλη επικοινωνία με δικηγόρο, επίσης προβληματίζει.

    Η αστυνομία έχει κάνει φύλλο και φτερό το περιβάλλον του 26χρονου, ψάχνοντας παντού, ωστόσο ακόμα δεν τον έχει εντοπίσει, ενώ στο μικροσπόπιο των ερευνών είναι τα άτομα που σχετίζονταν και με τους δύο.

    Τόσο το θύμα, όσο ο δράστης με τον συνεργό του ήταν άτομα από τον ίδιο κοινωνικό χώρο, προέρχονταν απο την Αλβανία και σχετίζονταν με τον αθλητισμού, αλλά και τα νυχτερινά κέντρα.

    Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

    Στο μεταξύ το περιβάλλον του θύματος φέρεται να είναι εξαγριωμένο από την δολοφονία του δικού τους ανθρώπου, με την αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός φοβούμενη αντίποινα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί… κλαίμε όταν κόβουμε κρεμμύδια;

    Μπορεί να έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές γιατί τα κρεμμύδια...

    Παρέλαση με εκπλήξεις σχεδιάζει το ΥΠΕΘΑ – Για πρώτη φορά τμήμα καινοτομίας, UAV, Rampage και Spike NLOS

    Σημαντικές αλλαγές στη δομή της στρατιωτικής παρέλασης ώστε να συμβαδίζει με το...

    Οι 3 φράσεις που πρέπει να λένε οι γονείς στα παιδιά όταν είναι θυμωμένα

    Ο θυμός είναι ένα περίπλοκο συναίσθημα. Μπορεί να είναι δύσκολο να...