ΠΑΤΡΑ: Η εστίαση στον δρόμο! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΚΕΑΝΑ

    Ημερομηνία:

    Δυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζει ο σύλλογος καταστημάτων εστίασης του Νομού Αχαΐας με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και έχουν να κάνουν με το «κύμα» ακρίβειας, τα μέτρα που ισχύουν για τον περιορισμό του covid-19  και με.. κερασάκι στη τούρτα την διαφαινόμενη ακύρωση των παρελάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού για 3η συνεχή χρονιά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες   πριν από λίγο σε σύσκεψη  που έγινε μαζί με τον ΣΚΕΑΝΑ, αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε διπλή κινητοποίηση τη προσεχή τέταρτη 16 Φεβρουαρίου.

    Το πρωί της Τετάρτης θα υπάρχει διαμαρτυρία από τα μέλη του συλλόγου στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα υπάρχει κινητοποίηση στην Πλατεία Γεωργίου όπου θα ανάψουν κεριά θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσουν διαμαρτυρία.

    Ο Σύλλογος καταστημάτων εστίασης του νομού Αχαΐας θα ζητήσει την στήριξη τόσο του επιμελητηρίου Αχαΐας όσο και του εμπορικού και εισαγωγικού συλλόγου  Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 6 χρυσοί κανόνες για να γίνετε πλούσιοι

    Ο καθένας μπορεί να γίνει εκατομμυριούχος, εάν μάθει να...

    Πάτρα: Εριξαν γροθιά στο μάτι 13χρονου και βιντεοσκοπούσαν την πράξης τους! Εξω από το σχολείο!

    Νέο σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στην Πάτρα!...

    Γιατί το γέλιο μακραίνει τη ζωή

    Το γέλιο, λένε, μακραίνει τη ζωή και αυτό συμβαίνει...

    Οι άνδρες πρέπει να κάνουν τη διπλάσια γυμναστική για να γλιτώσουν το έμφραγμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%ac%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%b1/