![DIVICO](https://flamis.gr/wp-content/uploads/2024/12/DIVICO.png)
Στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» παρευρέθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, επισκεπτόμενος το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος», δωρεά της κας Μαριάννας Λάτση.
«Πριν από 10 χρόνια κάναμε μαζί τα εγκαίνια αυτού του Κέντρου και δέκα χρόνια μετά έχει φθάσει να νοσηλεύει 28.000 περιστατικά ετησίως και να κάνει πάνω από 2000 χειρουργεία…Σήμερα όλοι δήλωναν υπερήφανοι για την λειτουργία του», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας μέσα από δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Διαβάστε την ανάρτησή του:
Πριν από 10 χρόνια κάναμε μαζί τα εγκαίνια αυτού του Κέντρου και δέκα χρόνια μετά έχει φθάσει να νοσηλεύει 28.000 περιστατικά ετησίως και να κάνει πάνω από 2000 χειρουργεία. Όταν είχαμε εγκαινιάσει το Κέντρο αυτό τότε, είχε μαζευτεί η συμμορία της μιζέριας της Αριστεράς και φώναζε γιατί δεχθήκαμε την δωρεά. Σήμερα όλοι δήλωναν υπερήφανοι για την λειτουργία του.
Το πραγματικό και συνεχές ενδιαφέρον όμως της κας Μαριάννας Λάτση για το Κέντρο αυτό αποδείχθη πάλι πριν από λίγες μέρες, όταν της ζητήθηκε να μας βοηθήσει στην συντήρηση ενός απαραίτητου μηχανήματος αξίας 250.000€ και αντί να το επισκευάσει, μας δώρισε αμέσως ένα ολοκαίνουργιο.
Κατά την διάρκεια της τελετής όμως αποφάσισε η κα Μαριάννα Λάτση να ανακοινώσει τη νέα της μεγάλη δωρεά. Συγκεκριμένα θα κτίσει από την αρχή και θα μας δωρίσει ένα νέο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» στο ΠΓΝ του Ρίου στην Πάτρα. Έτσι και οι ασθενείς της Δυτικής Ελλάδας θα αποκτήσουν την δυνατότητα να λαμβάνουν τις θεραπείες τους με αξιοπρέπεια.
Η ευγνωμοσύνη μου για όλες της τις δωρεές γενικά αλλά και για αυτή της την απόφαση είναι απέραντη. Την Ευχαριστώ, ως Υπουργός Υγείας, εκ μέρους όλων των ασθενών, όπως ευχαριστώ όλους τους δωρητές του ΕΣΥ, χωρίς την γενναιοδωρία τους πολλά σπουδαία πράγματα δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν!».
![ΠΑΤΡΑ: Η Μαριάννα Λάτση κάνει μεγάλη δωρεά στο Νοσοκομείο Ρίου! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ - Θα φέρει το όνομα του Νίκου Κούρκουλου Νέα μεγάλη δωρεά από τη Μαριάννα Λάτση - Θα χτίσει από την αρχή ένα νέο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας στο νοσοκομείο του Ρίου](https://i1.prth.gr/images/w880/jpg/files/2025-02-13/adonis-facebook-1.jpg)
![PhysioClinic](https://flamis.gr/wp-content/uploads/2025/01/physioclinic.jpg)