ΠΑΤΡΑ: Η μαρίνα εξακολουθεί να έχει… τα μαύρα της τα χάλια

    Ημερομηνία:

    Το καλοκαίρι έρχεται και η Μαρίνα της Πάτρας, παραμένει στην ίδια κατάσταση που είναι εδώ και πάνω από 1,5 χρόνο.

    Υποβαθμισμένη και ξεχαρβαλωμένη, με διαλυμένες και τις έξι πλωτές εξέδρες της μετά από την κακοκαιρία του Νοεμβρίου του ’21 που έφερε μεγάλες καταστροφές, στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας.

    Τι έχει γίνει με την μελέτη που είναι σχεδόν έτοιμη για το κονδύλι των 800.000 ευρώ που φτάνει έστω και για την κατασκευή των τριών από τις έξι εξέδρες της Μαρίνας; Όπως όλα δείχνουν είναι δύσκολο οι εργασίες να ξεκινήσουν μέχρι το καλοκαίρι και αν ξεκινήσουν σίγουρα η Μαρίνα δεν θα είναι έτοιμη για να υποδεχθεί διερχόμενα σκάφη.

    Τι σημαίνει αυτό; Ακόμα ένα καλοκαίρι για την Πάτρα, χωρίς θαλάσσιο τουρισμό, με τα διερχόμενα σκάφη από το Ιόνιο να μην μπορούν να δέσουν και κάποια από αυτά που αποφασίζουν να ρίξουν άγκυρα έστω και για λίγο στην πόλη μας, να… βρίσκουν λιμάνι στον μώλο. Βλέπετε η Μαρίνα στην κατάσταση που είναι δεν μπορεί να δεχθεί νέα σκάφη.

    (Η φωτογραφία είναι του Κώστα Θεοχάρη).

     

     

    Πάτρα: Στα κακά της χάλια παραμένει η Μαρίνα και έρχεται καλοκαίρι!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Για να εξοικονομήσετε χρήματα, ίσως πρέπει να ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ πρωινό»!

    Πασίγνωστη εφημερίδα βάζει «φωτιά»! Δεν είναι πια θεωρία συνωμοσίας Αμερική...

    Forbes: Πώς μπορεί κανείς να γίνει… δισεκατομμυριούχος

    Κι όμως, υπάρχουν τρεις νόμιμοι τρόποι για να στεφθείτε δισεκατομμυριούχος. Ο...

    Το 76% των γυναικών ελκύεται, αναπάντεχα, από αυτό τον τύπο άντρα

    ια φορά κι έναν καιρό, ο μάτσο άντρας εθεωρείτο ακαταμάχητος για...