ΠΑΤΡΑ: Η Περιφέρεια θα τιμήσει τους πρώην Νομάρχες

    Ημερομηνία:

    Εγραψε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Φωκίων Ζαϊμης:

    .Τα άτομα που περνούν το κατώφλι της σύνταξης και τυπικά εισέρχονται στην τρίτη ηλικία είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ικανότατοι, έμπειροι και αρκετοί έχουν ακόμα άσβεστο το πάθος της δημιουργικότητας. Είναι λάθος να μην εκμεταλλευόμαστε την εμπειρία τους στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα. Περισσότερο δε στον τομέα της πολιτικής η πληθώρα των τέως (έχουμε σήμερα εν ζωή 7 τέως πρωθυπουργούς, αμέτρητους υπουργούς και ακόμα περισσότερους βουλευτές, διοικητές, νομάρχες, δημάρχους κλπ) Στο εξωτερικό συνήθως πλαισιώνουν ή ηγούνται διοικητικών συμβουλίων, μη κερδοσκοπικών οργανισμών ή αναλαμβάνουν ειδικές αποστολές για κοινωφελή συνήθως σκοπό. Η τιμητική αναγνώριση του έργου τους είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε τουλάχιστον όσο ζουν.
    Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε για πρώτη φορά να προχωρήσουμε σε τιμητική εκδήλωση στην Πάτρα, αναγνώρισης του έργου των τέως Νομαρχών Αχαΐας στο άμεσο χρονικό διάστημα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλκοόλ – Νοθεία: Ποια ποτά νοθεύονται περισσότερο – Πώς θα το καταλάβετε

    Για την αυξημένη νοθεία που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό, κυρίως μετά την ανατίμηση...

    ΑΧΑΪΑ: Παραλία με κρυστάλλινα νερά (φωτο+video)

    Ο νομός Αχαΐας έχει να φημίζεται για τις υπέροχες...

    Έρευνα του ΙΣΑ: Ποιες αιτίες οδηγούν στην κατανάλωση αντιβιοτικών;

    Απογοητευτικά συνεχίζουν να είναι τα στοιχεία για την υπερκατανάλωση αντιβιοτικών και την...

    ΠΑΤΡΑ: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που θα ανοίξει νέο μαγαζί στο παλιό Abraco στη Ρήγα Φεραίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%bf/