Πάτρα: Η ζούγκλα παιδική χαρά στην οδό Καραντζά

Ημερομηνία:

Είναι μόνιμα σε μαύρα χάλια και έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στέκι τοξικομανών αφού εκεί βρίσκει κανείς ανάμεσα στα χορτάρια σύριγγες και άλλα σύνεργα.  Ο λόγος για την παιδική χαρά στην συμβολή των οδών Καρατζά και Προύσης. Πρόκειται για έναν κοινόχρηστο χώρο που θυμίζει μόνιμα μια «ζούγκλα», με τα χορτάρια και τους θάμνους να είναι εδώ και μήνες χωρίς να έχουν κοπεί, ενώ τα παιχνίδια της παιδικής χαράς σε κακή κατάσταση.

Ο χώρος έτσι και αλλιώς δεν προσφέρεται για παιχνίδι, οι γονείς έχουν πάψει να πηγαίνουν τα παιδιά τους εκεί, ενώ το σκηνικό της εγκατάλειψης της παιδικής χαράς έχει και συνέπειες τους καλοκαιρινούς μήνες.  Όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής κάθε καλοκαίρι μαζεύονται ποντίκια, αρουραίοι, σαύρες, ενώ υπάρχει κίνδυνος και για την εμφάνιση φιδιών ανάμεσα στα τεράστια χόρτα.

Επιπλέον τα κουνούπια και οι σκνίπες κυρίως τις απογευματινές ώρες είναι ένα ακόμα πρόβλημα εξαιτίας αυτού του χώρου για τους περίοικους. «Αφού τον έχουν παρατήσει τον χώρο, τι τον θέλουν;  Ας τον κλείσουν και ας απομακρύνουν τη παιδική χαρά που έτσι και αλλιώς μόνο για παιδιά δεν είναι σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται…» αναφέρουν  περίοικοι.

Πάτρα: Η ζούγκλα παιδική χαρά στην οδό Καραντζά Πάτρα: Η ζούγκλα παιδική χαρά στην οδό Καραντζά

 

 

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δημήτρης Παλούμπης: Κάλεσμα στο πολιτικό του γραφείο λόγω της ονομαστικής εορτής

Αγαπητοί φίλοι, Με την ευκαιρία της ονομαστικής μου εορτής, τη...

“Το κορίτσι που επιμένει” του Τηλέμαχου Τσαρδάκα στην Παιδική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας παρουσιάζει στην Παιδική του...

Ισχυρή άνοδο καταγράφει η οικοδομική δραστηριότητα στη Δυτική Ελλάδα

Ισχυρή άνοδο καταγράφει η οικοδομική δραστηριότητα στη Δυτική Ελλάδα,...