Πάτρα: Ημερίδα με θέμα «Το νέο πρόσωπο της ογκολογίας»

    Ημερομηνία:

    Με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (ΙΕΔΕΠ) διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Το νέο πρόσωπο της ογκολογίας».

    Την ημερίδα θα τιμήσουν με τη παρουσία τους ο Υφυπουργός Ψυχικής Υγείας, του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, οι οποίοι θα απευθύνουν χαιρετισμό κατά την έναρξη της ημερίδας.

    Πάτρα: Ημερίδα με θέμα «Το νέο πρόσωπο της ογκολογίας»

    Με τον όρο Καρκίνο δεν αναφερόμαστε σε κάτι συγκεκριμένο αλλά σε μια ευρεία γκάμα ασθενειών οι οποίες ξεπερνούν τις 200 σε αριθμό.

    Από την άλλη ο Καρκίνος αποτελεί και την μεγαλύτερη πρόκληση για την ιατρική κοινότητα. Είναι ένας κλάδος στον οποίο η έρευνα εντείνεται διαρκώς, με στόχο την αντιμετώπιση και την εξουδετέρωση ενός πολύπλοκου και δύσκολου αντιπάλου.

    Τα τελευταία χρόνια, οι εξελίξεις είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές και τα αποτελέσματα απτά: νέες μέθοδοι, νέα φάρμακα, νέες τεχνικές αντιμετώπισης έχουν επιτύχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση, άνοδο του προσδόκιμου επιβίωσης, ακόμα καλύτερη ποιότητα ζωής μετά. Όλα τα δεδομένα δείχνουν πως η επιστήμη της Ιατρικής θα συνεχίσει να αναπτύσσει τα υπάρχοντα αλλά να βρίσκει και νέα όπλα κατά του Καρκίνου.

    Η έγκυρη ενημέρωση, ο καλύτερος τρόπος ζωής, η τεχνολογία σε συνδυασμό με την ιατρική επιστήμη, συμβάλουν στη μάθηση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης πάθησης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γωγώ Τσαμπά: Ο σχολικός χορός που την έστειλε στο εδώλιο και η δίκη που δεν έγινε

    Η Γωγώ Τσαμπά βρέθηκε το 2021 στο επίκεντρο ενός...

    Παρολίγον τραγωδία για 7χρονο κοριτσάκι στην Ημαθία – Καταπλακώθηκε από πόρτα

    Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην Ημαθία όταν ένα 7χρονο...

    Εμετική ενέργεια από γνωστό “ιδιωτικό ερευνητή”! Εβαζε την σύντροφό του να υπογράφει… δωδεκάλογο υποταγής! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ

    Την κινηματογραφική επιτυχία «50 Αποχρώσεις του Γκρι» φαίνεται πως θέλησε να...

    Τρία αφροδισιακά αρώματα που ξυπνούν τις αισθήσεις

    Η ερωτική επιθυμία γεννιέται από την διέγερση όλων των...