ΠΑΤΡΑ: Και άλλο επικίνδυνο κτίριο στην καρδιά της πόλης – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Μια ακόμα περίπτωση προβληματικού και άκρως επικίνδυνου κτιρίου, στο κέντρο της Πάτρας! Πρόκειται για διώροφο, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γούναρη και Σισίνη και στο κάτω μέρος, μάλιστα, φιλοξενεί ψαράδικο και ο α’ όροφος είναι μια εγκαταλελειμμένη οικία, όπου σε μία εξωτερική αυτοψία, διαπιστώνει κανείς ότι είναι σε πολύ κακή κατάσταση και χρίζει ανακαίνισης. Τους δύο ορόφους χωρίζει πλέγμα, από γυαλί, που έχει υψηλό βαθμό επικινδυνότητας, καθώς σε περίπτωση αποκόλλησης θα χτυπήσει, σίγουρα, κάποιον αμέριμνο περαστικό.

    Και παλαιότερα είχε πέσει κομμάτι σοβά, επί της Σισίνη, χωρίς όμως -ευτυχώς- να τραυματίσει κανέναν πεζό.

    Πάτρα: Νέος «συναγερμός» για σοβάδες - Κτίριο στη Γούναρη και Σισίνης εγκυμονεί κινδύνους για περαστικούς

    Ο α’ όροφος είναι εγκαταλελειμμένη οικία

    Μετά τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες και το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή ενός πολίτη (Γούναρη & Ρήγα Φεραίου), περίοικοι επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη του κτιρίου και του ζήτησαν να προχωρήσει, άμεσα, σε εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης. Αυτό, που ειπώθηκε από την πλευρά του ιδιοκτήτη είναι ότι επειδή η πρόθεσή του είναι να πουληθεί, θα μπει σύντομα συνεργείο για να κάνει ανακαίνιση και έτσι να μην υπάρχει κίνδυνος να πέσει κάτι.

    Μέχρι τότε, θα αποτελεί μια ακόμα περίπτωση κτιρίου στο κέντρο της Πάτρας, που θα εγκυμονεί κινδύνους -έστω ως ένα βαθμό- για περαστικούς, πολύ δε περισσότερο αφού πρόκειται για πολυσύχναστο σημείο, που καθημερινά χιλιάδες πεζοί διασχίζουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    H ομάδα Νεανίδων της ΝΕΠ στον Φωκίωνα Ζαΐμη

    Η ομάδα Νεανίδων (Κ17) της ΝΕΠ ξεκίνησε, στα Χανιά...

    ΕΓΛΥΚΑΔΑ ΠΑΤΡΑΣ: Αρπαξε κουζινομάχαιρο και γλίτωσε από τους μπουκαδόρους! Πήδαγαν τα κάγκελα σαν… μαϊμούδες!

    Απρόσκλητους επισκέπτες δέχθηκε στην μονοκατοικία του χθες το πρωί άνδρας...

    ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΚΑΣ: 13 ώρες δουλειάς και 2 ευρώ για να κάνεις ανάληψη από ΑΤΜ  

    Του Θέμη Μπάκα Σε μια εποχή που οι ευρωπαϊκές κοινωνίες...