ΠΑΤΡΑ – ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΙΚΡΩΝ: Αυξημένη η ζήτηση στα ξενοδοχεία

    Ημερομηνία:

    Στο 76% είναι οι κρατήσεις, σύμφωνα με την ηλεκτρονική πλατφόρμα της booking, για τα ξενοδοχεία της Πάτρας το διήμερο του καρναβαλιού των μικρών, δηλαδή στις 14 με 15 Φεβρουαρίου.

    Τι σημαίνει αυτό;  Υπάρχουν 62 διαθέσιμα δωμάτια στα ξενοδοχεία και στα καταλύματα της Πάτρας για το Σαββατοκύριακο αυτό. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και η πληρότητα σίγουρα θα ήταν μεγαλύτερη αν οι επισκέπτες γνώριζαν ότι καρναβάλι των μικρών θα γίνει φέτος μια εβδομάδα νωρίτερα.

    Κάτι που σύμφωνα με τους ξενοδόχους δεν έκανε η ΚΕΔΗΠ, με αποτέλεσμα ο κόσμος να κάνει κρατήσεις για το επόμενο Σαββατοκύριακο, δηλαδή στις 22 με 23 Φεβρουαρίου και να γίνεται έτσι ένα μπέρδεμα.  Σε ότι αφορά το καρναβάλι των μεγάλων η πληρότητα, σύμφωνα πάντα με την booking, για τις 1 με 2 Μαρτίου όπου θα γίνουν οι δύο μεγάλες παρελάσεις είναι στο 95% και υπάρχουν μόλις 12 διαθέσιμα δωμάτια στην Πάτρα το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Με ποιο ζώδιο δεν πρέπει να βγείτε ραντεβού

    Τα ραντεβού μπορούν να γίνουν πολύ περίπλοκα. Αν ρίξετε,...

    Ακίνητα: Πώς φουσκώνει – στα χαρτιά – όλο και περισσότερο ο πλούτος των Ελλήνων

    Η αύξηση του πλούτου των ελληνικών νοικοκυριών το 2024...

    Απάτη στα ATM: Πώς κλωνοποιούν την κάρτα σας και αδειάζουν τον λογαριασμό σας

    Η περίοδος του καλοκαιριού μπορεί για πολλούς να σηματοδοτεί στιγμές ξεγνοιασιάς...

    ΠΑΤΡΑ – ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Τους “έφαγε” το χώμα

    Πολλά είναι τα παράπονα που εκφράζουν οι κάτοικοι της...