ΠΑΤΡΑ: Καταγγελίες για πάρτυ… τύπου Θεσσαλονίκης! Πως τις εκμεταλλεύτηκαν

    Ημερομηνία:

    Η υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας που κατέθεσε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη είναι μόνο η αρχή του νήματος σε ένα κουβάρι που ξετυλίγεται σιγά-σιγά. Η ίδια μάλιστα έδωσε συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο δείχνοντας το πρόσωπό της και εξηγώντας τι στης συνέβη το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς με κάθε λεπτομέρεια που είναι σε θέση να θυμηθεί.

    Τώρα, νέες καταγγελίες για βιασμό, με τους ίδιους εμπλεκόμενους, έρχονται στο φως. Την Τετάρτη μίλησε στην εκπομπή Suoer Κατερίνα ο ακτιβιστής Μάριος Μπίκος. Όπως εξήγησε ο ίδιος υπάρχουν πολλές κοπέλες, σε Πάτρα και Κρήτη που έχουν παρευρεθεί σε τέτοιου είδους πάρτι κι έχουν δηλώσει παρενόχληση και περίεργες προτάσεις από άτομα. Ανθρώπους που έχουν σχέση με τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Κάποια άτομα από Θεσσαλονίκη εμπλέκονται. Αυτές οι κοπέλες δεν έχουν πάει στην Αστυνομία να το καταγγείλουν. Τους πρότεινα μάλιστα να πάμε μαζί, να τις βοηθήσω οικονομικά με δικηγόρους για να τις στηρίξουμε».

    Όπως ξεκαθάρισε: «Πρόκειται για κοπέλες που δεν είναι συνοδοί, δεν είναι επί πληρωμή. Είχαν πάει σε πάρτι και τις εκμεταλλεύτηκαν. Έμπλεξαν σε ένα δίκτυο χωρίς να το θέλουν. Θέλουμε να τις παροτρύνουν να καταθέσουν για να προστατευτούν κι άλλες κοπέλες».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 5 πιο επικίνδυνες παραλίες του κόσμου – Εσείς θα τολμούσατε να κολυμπήσετε εκεί;

    Οι παραλίες συχνά αποτελούν συνώνυμο της ξεκούρασης και της...

    Μνημόσυνο για τον Γιώργο Λυγγερίδη, 2 χρόνια μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του

    Με έντονα συναισθήματα πένθους και συγκίνησης, γονείς, συγγενείς, φίλοι...

    Πάτρα: Ο Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Βλάσσης με βουλευτές

    Ο Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Βλάσσης, είχε...

    Πάτρα: Δώρο δια χειρός Ελένης Μαρινάκη

    Δια χειρός Ελένης Μαρινάκη ήταν το αναμνηστικό δώρο που...