ΠΑΤΡΑ: Κατάπιε τα ναρκωτικά για να τα μεταφέρει στη φυλακή

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας έγκλειστος φυλακών, για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα, με τη μέθοδο της κατάποσης, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

    Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ: Πρόκειται για ημεδαπό άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

    Πιο συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών μεταφέρθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε νοσηλευτικό ίδρυμα για ιατρικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε ναρκωτικά.

    Κατά την παραμονή του κρατούμενου, σε νοσοκομείο της Πάτρας, απέβαλλε από τον οργανισμό του επτά συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (25,9) γραμμαρίων και μια συσκευασία με (2,5) γραμμάρια ηρωίνη.

    Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

    Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ιστορική νύχτα για τον νέο υπερσύγχρονο σταθμού Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας ΦΩΤΟ

    Η Πάτρα έζησε χθες μια νύχτα που θα μείνει...

    Η Δυτική Ελλάδα θρηνεί και άλλον νέο στην άσφαλτο – Νεκρός ο Ζαχαρίας Φάμελος

    Ο 38χρονος Ζαχαρίας Φάμελος, με καταγωγή από τον Πύργο...

    Δήμος Πατρέων: «Ανεπιθύμητοι οι φασίστες στις γειτονιές και στα σχολεία των παιδιών μας»

    Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας στηρίζει και θα συμμετέχει...

    Το γλέντησαν στο ΕΚΑΜΕ Αιγίου – ΦΩΤΟ

    Γλέντι με ζωντανή μουσική στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΜΕ Αιγίου,...