ΠΑΤΡΑ: Κατεβαίνουν στο χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Γεωργίου για να νιώσουν κάτι από γιορτές

    Ημερομηνία:

    Πόλος έλξης έχει γίνει και φέτος το χριστουγεννιάτικο χωριό της Πάτρας, στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Γεωργίου.  

    Φλίγκος

    Παρά την καραντίνα και τις περιορισμένες μετακινήσεις που υπάρχουν στις φετινές γιορτές δεκάδες συμπολίτες έχουν περάσει από εκεί για να το δουν από κοντά και να βγάλουν μία φωτογραφία στο κινητό τους.

    ICECAP

    Το εξετάζουν, το περιεργάζονται και φυσικά αυτό που τους τραβάει την προσοχή είναι η φάτνη. Όμως ο κυριότερος λόγος που κατεβαίνουν οι πατρινοί στο κέντρο δεν έχει να κάνει απλά και μόνο με τον όμορφο στολισμό του χριστουγεννιάτικου χωριού.

    Έχει να κάνει κυρίως με τον ψυχολογικό τομέα. Ο κόσμος έχει ανάγκη να νιώσει το άρωμα των γιορτών στην ψυχή του.

    Κλειστά επί της ουσίας εμπορικά καταστήματα, κλειδωμένη εστίαση, αμπαρωμένα τα θέατρα, τα σινεμά, απαγορευμένες οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και τα ρεβεγιόν, ουσιαστικά τίποτα δεν έμεινε ίδιο σε αυτές τις γιορτές από το άρωμα των Χριστουγέννων. Πάλι καλά που υπάρχει και αυτό το χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Γεωργίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΚΡΑΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ: Να κηρυχθούν εκτός νόμου ζητά μερίδα Πρυτάνεων

    Σε τετράωρη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών μεταξύ...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 10/5/2025

    Οι τρεις αγώνες των πλέι άουτ και οι δύο...

    «Φως στο Τούνελ»: Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση των νεκρών παιδιών σε Αμαλιάδα και Πάτρα – Στην τελική ευθεία τα πορίσματα

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των νεκρών παιδιών σε Πάτρα...

    Κλιματική αλλαγή: Θανατηφόρος μύκητας θα μπορούσε να εξαπλωθεί στην Ευρώπη

    Ο ασπέργιλλος αναπτύσσεται συχνά σε πεσμένα φύλλα, κομπόστ, σε βλάστηση που...