ΠΑΤΡΑ: Καθημερινό κομφούζιο στου Λαδόπουλου

    Ημερομηνία:

    Η αθλητική εγκατάσταση στου «Λαδόπουλου» (ή οι εγκαταστάσεις του ΣΕΓΑΣ, όπως είναι γνωστές στην Πάτρα) αποτελούν μία πολύτιμη αθλητική υποδομή για την πόλη, όπου καθημερινά αθλούνται εκατοντάδες παιδιά, στα αθλήματα του στίβου και της γυμναστικής.

    Όμως, ιδιαίτερα τη φετινή σαιζόν που ξεκίνησε σχεδόν παράλληλα με τα σχολεία και κατά την οποία δεν υφίστανται οι περιορισμοί για τον κορωνοϊό των προηγουμένων δύο χρονιών, υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη στάθμευση και την είσοδο και έξοδο οχημάτων από την εγκατάσταση.

    Καθημερινά, τα απογεύματα, επικρατεί κομφούζιο στην περιοχή και ο… πονοκέφαλος για τους γονείς που μεταφέρουν τα παιδιά τους, είναι μεγάλος. Ο περιβάλλον χώρος της αθλητικής εγκατάστασης, χρειάζεται οπωσδήποτε διαμόρφωση και επιπλέον, πρέπει να υπάρξουν λύσεις για την έξοδο και είσοδο οχημάτων, ενδεχομένως και με μονοδρομήσεις στις οδούς Ηλέκτρας και Σουνίου και καλύτερη αξιοποίηση της οδού Οδυσσέα Ελύτη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...