ΠΑΤΡΑ: Κινδύνευσε οικογένεια στον Αγιο Φανούριο – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Μία οικογένεια από τη Γούβα απομακρύνθηκε από το σπίτι της, το οποίο απειλήθηκε από κατολίσθηση που σημειώθηκε στην περιοχή, λόγω του μεγάλου όγκου βροχής.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Η οικογένεια με ευθύνη του Δήμου Πατρέων φιλοξενείται σε ξενοδοχείο της πόλης, ενώ χθες το πρωί, εργαζόμενοι με μηχανήματα προχώρησαν σε εργασίες για να αποκαταστήσουν όλες τις ζημιές.
    Επίσης, χθες ο Δήμος παρενέβη στην οδό Ποσειδώνος στο Ρίο, για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία, που διεκόπη εξαιτίας των πολύ σημαντικών ζημιών που προκάλεσε η προηγούμενη κακοκαιρία.
    Τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια και της νέας κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή μας, η Πολιτική Προστασία και όλο το δυναμικό των υπηρεσιών του Δήμου, παρενέβη σε δεκάδες περιπτώσεις που προέκυψε ανάγκη.
    Έγιναν παρεμβάσεις μέσα στην πόλη, σε πολλές λαϊκές γειτονιές, στις παραλιακές περιοχές, αλλά και σε ορεινούς δρόμους του Δήμου που σημειώθηκαν καταπτώσεις βράχων και χωμάτινων όγκων, προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία για τους κατοίκους, αλλά και η πρόσβαση στις κτηνοτροφικές μονάδες.
    Ήδη έχει επιτευχθεί ο στόχος στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.
    Μεταξύ των περιοχών αυτών, είναι στην περιοχή Ασυρμάτου, σε Άνω Συχαινά, Ζαβλάνι, Βούντενη, Ρωμανού, στην Πάτρα, στον δρόμο που οδηγεί στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου στου Μπάλα, Δραγώλενα και Λιαπέικα, Θέα, Λυκοχορός και στο δρόμο από Καρυά προς Σούλι, Τσουκαλέικα, Βραχνέικα κ.α.
    Οι εργαζόμενοι του Δήμου, για μια ακόμα φορά δίνουν τις δυνάμεις τους και η Δημοτική Αρχή, τους ευχαριστεί για μια ακόμα φορά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Madalina Ghenea με sexy μαύρο bodysuit

    Η Madalina Ghenea μας δείχνει το αψεγάδιαστο κορμί της...

    Θρίλερ στο Ελληνικό: Νέες πληροφορίες για την οικιακή βοηθό της οικογένειας – Και τρίτη γυναίκα εμπλέκεται στην υπόθεση

    Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από τους τρεις θανάτους της οικογένειας...

    Κλάδος αυτοκινήτου: Υποχρεωτικό το ψηφιακό πελατολόγιο από 1η Ιουλίου – Τι αλλάζει για συνεργεία και εμπόρους

    Από την 1η Ιουλίου 2025, οι επιχειρήσεις στον κλάδο του αυτοκινήτου θα...