Πάτρα – Κίνηση «Πρόταση»: Θλίψη για τον θάνατο της Βούλας Μυρωνίδου

    Ημερομηνία:

    Η είδηση του θανάτου της Βούλας Μυρωνίδου, σκόρπισε μεγάλη θλίψη στα μέλη της Πρότασης.

    Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση: «Ήταν μία γυναίκα σημαντική για τον φορέα μας, πέρα από την στενή φιλική σχέση που είχε με τους ιδρυτές συναδέλφους της στην ΠΡΟΤΑΣΗ εδώ και πολλά χρόνια.

    Η Βούλα στήριξε από την πρώτη στιγμή την ΠΡΟΤΑΣΗ ως αρωγό μέλος τόσο γιατί την εξέφραζε η φιλοσοφία της πρόληψης όσο και γιατί η εμπιστοσύνη της στα πρόσωπα -εθελοντές ήταν απεριόριστη. Με την πορεία των χρόνων και την παρουσία της στις εκδηλώσεις μας, γνώρισε πολλούς εθελοντές του φορέα μας και εισέπραξε την εκτίμησή τους και την αγάπη τους. Η ίδια ως ενεργός πολίτης συμμετείχε σε πολλές κοινωνικές δράσεις τις οποίες στήριζε διακριτικά και ουσιαστικά.

    ΠΑΤΡΑ

    Η Βούλα μία εξαιρετική επιστήμονας , ένας καλλιεργημένος άνθρωπος, μια προσωπικότητα με εξαιρετικό ήθος και αρχές θα λείψει πολύ από τους ανθρώπους της αλλά και από την πόλη μας.

    Ευχόμαστε δύναμη και παρηγοριά στην οικογένειά της. Το επιστημονικό και ανθρώπινο αποτύπωμα της θα μείνει ισχυρό και αξέχαστο στην πόλη μα».

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, σήμερα, με τον Παύλο Χρηστίδη

    Εκδήλωση διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ με ομιλητή τον...

    Κώστας Σβόλης: Κοντά στους κατοίκους της κοινότητας Οβρυάς – ΦΩΤΟ

    Από την δημοτική παράταξη Κώστα Σβόλη λάβαμε το εξής: Την...

    Εφιαλτική επίθεση σε 33χρονη γυναίκα – Την χτύπησε, την έγδυσε και την λήστεψε

    Εφιαλτικές καταστάσεις βίωσε μια 33χρονη γυναίκα από τον Πύργο,...

    Κοινωνικό «έγκλημα» η παραχώρηση των ασφαλιστικών οφειλών σε funds!

    Του Θέμη Μπάκα   Σε μια ακόμα πράξη εκχώρησης του δημόσιου...