ΠΑΤΡΑ: Κινητοποίηση για το δυστύχημα στα Τέμπη το Σάββατο

    Ημερομηνία:

    Κάλεσμα για συμμετοχή στην κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί στην Πάτρα στην Πλατεία Γεωργίου στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 6/09/2025, απευθύνει η Πρωτοβουλία «Τέμπη 28/2 Δικαιοσύνη».

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    6 Σεπτέμβρη ΌΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! Για να πάρουμε πίσω το οξυγόνο που μας κλέβουν!

    Τα Τέμπη δεν ήταν «ατύχημα», ήταν ΕΓΚΛΗΜΑ. Έγκλημα συγκάλυψης, διαφθοράς, εξευτελισμού της Δικαιοσύνης. Το βεβιασμένο κλείσιμο της δικογραφίας χωρίς απαντήσεις, χωρίς την αλήθεια για το παράνομο φορτίο και το ξυλόλιο, χωρίς καν να περιμένουν το πόρισμα του Γενικού Χημείου του Κράτους συνιστά βαρύτατη προσβολή στην μνήμη των νεκρών και  στη συνείδηση της κοινωνίας.

    Η κυβέρνηση  και οι θεσμοί δείχνουν να φοβούνται την αλήθεια και γι αυτό επιλέγουν την σιωπή, το ψέμα και την σήψη. Όταν οι θεσμοί παραδίδουν την κοινωνία στην σήψη, τότε οι πολίτες βγαίνουμε μπροστά.  Δεν ζητάμε-απαιτούμε! Aπαιτούμε δικαιοσύνη, δημοκρατία, αξιοπρέπεια.

    Στις 6 Σεπτέμβρη γεμίζουμε τις πλατείες όλης της χώρας! Ως Πρωτοβουλία «Τέμπη 28/2 Δικαιοσύνη» στηρίζουμε τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις και καλούμε όλο τον Πατραϊκό λαό να συμμετέχει στην κινητοποίηση στην Πλ.Γεωργίου το Σάββατο στις 7μμ».

    Πάτρα: Κινητοποίηση για το δυστύχημα στα Τέμπη το Σάββατο 6/9

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το «ιαπωνικό περπάτημα» είναι 10 φορές πιο αποδοτικό από τα 10.000 βήματα την ημέρα

    Aν ακολουθείτε τις τάσεις του fitness, τότε σίγουρα γνωρίζετε πως η...

    Θοδωρής Κολυδάς: Χωρίς βροχές και με ξηρή ατμόσφαιρα ο καιρός από τα μέσα της εβδομάδας

    Τη «ξηρή» προοπτική του καιρού για τις επόμενες ημέρες...