ΠΑΤΡΑ: Λαύριο – ΑΕΚ 67-86: Τρίτη θέση για την Ένωση στο Super Cup

    Ημερομηνία:

    Την τρίτη θέση στο Super Cup που διεξάγεται στην Πάτρα κατέκτησε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Στέφανου Δέδα επικράτησε του Λαυρίου με 86-67 στον μικρό τελικό, δείχνοντας πολύ καλύτερο πρόσωπο απ’ αυτό του Σαββάτου (26/9) κόντρα στον Προμηθέα στον δεύτερο ημιτελικό.

    Η ΑΕΚ κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά στο παρκέ, ξέφυγε από νωρίς με διψήφιες διαφορές κι έφτασε δια περιπάτου στη νίκη. Από την πλευρά του, το Λαύριο φαίνεται ότι έμεινε στην πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και δεν μπόρεσε να μπει ποτέ στη διεκδίκηση του αγώνα.

    Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Γκρίφιν με 22 πόντους κι 7 ριμπάουντ. 16 πόντους και 5 ασίστ πρόσθεσε ο Κολόμ, ενώ ο Βαουλέτ είχε 13 πόντους κι 7 ριμπάουντ. Από πλευράς ηττημένων, διψήφιοι ήταν οι Κάρτερ (12π.), Σμιθ (10π.), Μουράτος (10π.).

    Τα δεκάλεπτα: 17-27, 28-50, 48-69, 67-86

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ο υπάλληλος που έδωσε εντολή σε άλλον… υπάλληλο! 

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ad%ce%b4%cf%89%cf%83%ce%b5-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%83%ce%b5-%ce%ac/

    Στα Δικαστήρια για τον θάνατο Πατρινού Εισαγγελέα από το εμβόλιο Covid – Ηταν σε κώμα για έξι μήνες! φωτό

    Του Κωνσταντίνου Φλαμή (ΠΟΛΙΤΕΙΑ) Σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα για...

    Πόσο σημαντικό είναι, τελικά, το σεξ για τη σχέση; Δέκα παράγοντες να σκεφτείτε πριν απαντήσετε

    Είναι σημαντικό το σεξ σε μια ρομαντική σχέση; Η απάντηση δεν...