ΠΑΤΡΑ: Μαλλιοτραβήχτηκαν μαθήτριες για ένα αγόρι σε σχολείο στην Περιβόλα! Συνελήφθησαν και οι μητέρες τους

    Ημερομηνία:

    Την «μόδα» των διαπληκτισμών μεταξύ ανηλίκων που έχει εξαπλωθεί σχεδόν σε όλη τη χώρα μιμήθηκαν δύο κοπέλες σε σχολείο της Πάτρας.

    Συγκεκριμένα, σε Γυμνάσιο στην Περιβόλα, δύο μαθήτριες 13 και 15 ετών πιάστηκαν στα χέρια μετά το τελευταίο κουδούνι της ημέρας, εντός του προαυλίου του σχολείου.

    proliptikes

    Σύμφωνα με πληροφορίες  μεγαλύτερη σε ηλικία κοπέλα φέρεται να ξεκίνησε τον τσακωμό, με τα δυο κορίτσια να μαλλιοτραβιούνται  ενώ το κίνητρο δείχνει πως ήταν η «αντιζηλία».

    Οι ανήλικες και οι μητέρες του οδηγήθηκαν στο Γ’ ΑΤ Πατρών και στη συνέχεια στην Ασφάλεια όπου αλληλομηνύθηκαν με αποτέλεσμα να συλληφθούν όλοι.

    Σε βάρος των κοριτσιών σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και εξύβριση και σε βάρος των μητέρων για παραμέληση εποπτείας.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο

    Ένταση προκλήθηκε σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τις γυναίκες...

    Δεκάδες μικροσεισμοί κοντά στη Ναύπακτο – Τι λένε οι σεισμολόγοι

    Σμήνος μικροσεισμών καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του...

    Πάτρα: Συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ σήμερα Τετάρτη 2 Απριλίου

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Τετάρτη 2 Απριλίου Ώρα: 20:30 Μέρος: Καφέ DECK (Ηρώων...

    Ρεκόρ – Γερουσία: Ο Κόρι Μπούκερ μιλούσε επί 25 ώρες κατά του Τραμπ! (βίντεο)

    Ο Δημοκρατικός Κόρι Μπούκερ κατέρριψε την Τρίτη το ρεκόρ της...