ΠΑΤΡΑ: Με επιτυχία η 3η Ανοιξιάτικη Ποδηλατάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγυιάς – Τερψιθέας – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Δεκάδες κάτοικοι και φίλοι της Αγυιάς συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην 3η Ανοιξιάτικη Ποδηλατάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγυιάς – Τερψιθέας, με τίτλο «Αγυιά, Μαγιά και Ορθοπεταλιά… με ηλιοβασίλεμα».

    Με πανηγυρική εκκίνηση από την πλατεία ΓΕΦΥΡΑ, η 3η Ανοιξιάτικη Ποδηλατάδα πλημμύρισε τις γειτονιές της Αγυιάς με χρώμα, χαμόγελα και… πετάλι! Η πολύχρωμη πομπή κατέληξε στο Θεατράκι της Μαρίνας Πατρών, όπου οι συμμετέχοντες απόλαυσαν δροσερά κεράσματα, χαλαρή μουσική και απονομές αναμνηστικών, σε μια μαγική στιγμή κάτω από τον ήλιο που έδυε στον Πατραϊκό.

    Η Ποδηλατάδα δεν ήταν απλώς μια βόλτα, αλλά μια δυναμική παρέμβαση. Έφερε στο προσκήνιο σημαντικά ζητήματα, όπως η ανάγκη για υπογειοποίηση του τρένου και η απόδοση της χερσαίας ζώνης του Βόρειου Λιμένα στον Δήμο Πατρέων. Παράλληλα, απέδειξε πως οι πολίτες διαθέτουν θέληση, οργάνωση και συλλογική φωνή.

    Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Μαγιάκης, ανέφερε ότι «η ποδηλατάδα μας σχεδιάστηκε με βάση τα δρομολόγια του ΟΣΕ, για να μη μας κόψει το τρένο στη μέση. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Στόχος είναι μια πόλη με υποδομές που υπηρετούν τον άνθρωπο και την καθημερινότητά του, όχι συμφέροντα που τον απομονώνουν από τον δημόσιο χώρο. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι να μπορούμε να κυκλοφορούμε αμέριμνοι.»

    Η δράση υποστηρίχθηκε από την Τροχαία Πατρών, που συνέβαλε καθοριστικά στην ασφαλή κυκλοφορία, τον Ερυθρό Σταυρό, με την παρουσία εθελοντών σε καίρια σημεία, καθώς και από τους εθελοντές και φίλους του Συλλόγου, χάρη στους οποίους κατέστη δυνατή η υλοποίησή της.

    ΠΑΤΡΑ: Με επιτυχία η 3η Ανοιξιάτικη Ποδηλατάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγυιάς - Τερψιθέας - ΦΩΤΟ

    ΠΑΤΡΑ: Με επιτυχία η 3η Ανοιξιάτικη Ποδηλατάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγυιάς - Τερψιθέας - ΦΩΤΟ ΠΑΤΡΑ: Με επιτυχία η 3η Ανοιξιάτικη Ποδηλατάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγυιάς - Τερψιθέας - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στη Λακκόπετρα η κηδεία της 6χρονης – Δεν τα κατάφερε…

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών...

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...