ΠΑΤΡΑ: Μέχρι και 35 η θερμοκρασία

Ημερομηνία:

Ηλιοφάνεια και ζέστη προβλέπεται και σήμερα πρωτομηνιά για την Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη η θερμοκρασία θα φθάσει τους 35 βαθμούς με την υγρασία να ξεπερνά το 60% και τους ανέμους να πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ.

Αναλυτικά:

Για την Τρίτη 1 Αυγούστου προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών όμβρων. Η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια και δυτικά κυρίως ηπειρωτικά τμήματα, ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 16 έως 32 βαθμούς), 23 έως 37 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 24 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 21 έως τους 34 βαθμούς στην Ήπειρο), 24 έως 34 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 23 έως 37 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 22 έως 35 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γιατί τα αυτοκίνητα της Xiaomi δεν έρχονται Ελλάδα;

Η Xiaomi μπήκε στην αυτοκινητοβιομηχανία το 2024 με ένα στοίχημα που...

Φρούτα «χρυσάφι» στα ράφια, ψίχουλα στους παραγωγούς – Η μεγάλη διαφορά στις τιμές

Το ζήτημα της ακρίβειας στα τρόφιμα συνεχίζει να απασχολεί καταναλωτές και παραγωγούς, με...

Αιγιάλεια: Παράταση έως τις 21 Αυγούστου για τις δηλώσεις ζημιών από την πυρκαγιά

Παράταση έως και την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2026 δόθηκε...

Ο «λογαριασμός» της Λιόλιου: Η διαδρομή της και πώς κατασκευάζεται σήμερα ένα πρώτο όνομα

Υπάρχει μια μικρή ειρωνεία στην περίπτωση της Κατερίνας Λιόλιου: για...