ΠΑΤΡΑ: Μένει στην θέση του ο Λουκάς Θάνος

    Ημερομηνία:

    Μέχρι τον Ιούνιο το 2023 που λήγει η σύμβαση του θα παραμείνει στην θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ο Λουκάς Θάνος.

    Την Πέμπτη ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Πέτρος Βάης τον κάλεσε σε απολογία για τις δηλώσεις που είχε κάνει για την παράσταση Μότσαρτ και τον θόρυβο που είχε γίνει για το θέμα του θηλυκού πρωταγωνιστή της παράστασης.

    Ο κ. Βάης στην εισήγηση του τόνισε ότι αυτές οι δηλώσεις απέχουν από την φιλοσοφία του ΔΗΠΕΘΕ Πάρας μέσα στον οποίο δεν χωράνε διακρίσεις οποιασδήποτε μορφής.

    Από την πλευρά του ο κ. Θάνος υπογράμμισε ότι ούτε η δική του φιλοσοφία και στάση ζωής επιτρέπει αυτές τις διακρίσεις και ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν.  Τελικά μετά από σχετική ψηφοφορία ο κ. Θάνος μένει στην θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 8 πράγματα που τα ευτυχισμένα ζευγάρια δεν κάνουν ποτέ μπροστά στα παιδιά τους

    Τα παιδιά παρατηρούν, απορροφούν και μαθαίνουν από κάθε μας...

    Οι 7 βραδινές συνήθειες που μαρτυρούν ότι κάποιος υποφέρει από βαθιά μοναξιά, σύμφωνα με την ψυχολογία

    Έχετε παρατηρήσει ποτέ πώς ορισμένες βραδινές ρουτίνες μπορούν να αποκαλύψουν τι...

    Δυτ. Ελλάδα: Μαθητικές καταλήψεις σχολείων για συμπαράσταση στους αγρότες

      Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου–Λυκείου Φαρρών, από...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 15/12/2025

    18:30 ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ Μεγαρίδα – Λαύριο EliteLeague 20:30 ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ...