ΠΑΤΡΑ: – My Way: Αλλάζουμε χρόνο με θέα τη θάλασσα-Ρεβεγιόν με live μουσική και πλούσιο εορταστικό μπουφέ

    Ημερομηνία:

    Για μία ακόμη φορά το παραλιακό ξενοδοχείο My Way (Όθωνος Αμαλίας 18) υπόσχεται μία ξεχωριστή  Πρωτοχρονιά, διοργανώνοντας ρεβεγιόν τη νύχτα της Παραμονής.

    Οι Πατρινοί θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, που συνδυάζεται με την εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα στο Roof Garden του ξενοδοχείου, αλλάζοντας τον χρόνο με διασκέδαση και ευχές.

    Θα υπάρχει πλούσιος εορταστικός μπουφές με live μουσική και επίσης πλούσιο ρεπερτόριο με τους Γιώργο Βόσσο φωνή και κιθάρα, Σοφία Δουγκλιά φωνή και Δημήτρη Στεφανόπουλο πιάνο.

    Το πρόγραμμα ξεκινά στις 10.00 το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

    Τηλέφωνα κρατήσεων 2610 623131 και 6947 663411

    ΠΑΤΡΑ: - My Way: Αλλάζουμε χρόνο με θέα τη θάλασσα-Ρεβεγιόν με live μουσική και πλούσιο εορταστικό μπουφέΠΑΤΡΑ: - My Way: Αλλάζουμε χρόνο με θέα τη θάλασσα-Ρεβεγιόν με live μουσική και πλούσιο εορταστικό μπουφέΠΑΤΡΑ: - My Way: Αλλάζουμε χρόνο με θέα τη θάλασσα-Ρεβεγιόν με live μουσική και πλούσιο εορταστικό μπουφέΠΑΤΡΑ: - My Way: Αλλάζουμε χρόνο με θέα τη θάλασσα-Ρεβεγιόν με live μουσική και πλούσιο εορταστικό μπουφέΠΑΤΡΑ: - My Way: Αλλάζουμε χρόνο με θέα τη θάλασσα-Ρεβεγιόν με live μουσική και πλούσιο εορταστικό μπουφέ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χάθηκε το κινητό στο αθόρυβο; Δες πώς θα το βρεις με τρία βήματα

    Το να ψάχνεις το κινητό σου τηλέφωνο ενώ είναι ρυθμισμένο στο αθόρυβο,...

    Σύγκριση τιμών παντοπωλείου στην Ευρώπη: Ποιες πόλεις προσφέρουν τις καλύτερες τιμές

    Η σύγκριση τιμών παντοπωλείου σε ευρωπαϊκές πόλεις αποκαλύπτει σημαντικές διαφορές στο...

    Πέντε υποτιμημένα σημεία του σώματος που μπορούν να οδηγήσουν σε οργασμό

    Όταν πρόκειται για την ευχαρίστηση και την ερωτική οικειότητα, δεν υπάρχει...

    Διαρκής απόλαυση: Επιστήμονες προσπαθούν να φτιάξουν παγωτό που δεν λιώνει

    Οι επιστήμονες εργάζονται πυρετωδώς για να δημιουργήσουν παγωτό που δεν λιώνει, χρησιμοποιώντας...