ΠΑΤΡΑ: Ο Αντώνης Σκιαθάς εκλέχτηκε στο Δ.Σ. της Εταιρείας Συγγραφέων

    Ημερομηνία:

    Ο Ποιητής Αντώνης Δ. Σκιαθάς εκλέχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας Συγγραφέων. ΟΙ αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου με διετή θητεία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Ιουνίου στο αμφιθέατρο του Νομισματικού Μουσείου στην Αθήνα. Στην Εταιρεία Συγγραφέων που είχε επίτιμο πρόεδρο τον Οδυσσέα Ελύτη και έχει υπηρετηθεί από σπουδαίες και σπουδαίους συγγραφείς στα διοικητικά της συμβούλια συμμετέχουν ως μέλη σημαντικές προσωπικότητες των σύγχρονων ελληνικών γραμμάτων.

    Η πόλη των Πατρέων για πρώτη φορά εκπροσωπείται στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας συγγραφέων με αυτή την εκλογή, το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα την επόμενη Παρασκευή εκλέχθηκαν εκτός του Αντώνη Δ. Σκιαθά, ο Ιωσήφ Βεντούρας, η Άννα Αφεντουλίδου, η Έρη Σταυροπούλου, η Κλαίτη Σωτηριάδου, ο Γιώργος Κορδομενίδης και η Αγγελική Στρατηγοπούλου.

    Κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης έγινε ένας γόνιμος πολύωρος διάλογος για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και τα πνευματικά χαρακτηριστικά της εταιρείας ενώ έγινε και η εκλογή των νέων μελών για την είσοδο τους στον συγκεκριμένο φορέα μετά από την απαιτούμενη ψηφοφορία.

    Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν ο Γιάννης Ευσταθιάδης, η Μαρία Κούρση και ο Στάθης Κουτσούνης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...