ΠΑΤΡΑ: Ο διασώστης έσωσε 16χρονο χθες το πρωί

    Ημερομηνία:

    Με ταχύτητα και αποτελεσματικές κινήσεις από τον διασώστη μοτοσικλετιστή του ΕΚΑΒ Τάκη Μικέ, σώθηκε ένας 16χρονος με ειδικές ανάγκες στο Ειδικό Σχολείο της Πάτρας.

    Το αγόρι αντιμετώπισε το πρωί της Τρίτης σοβαρό πρόβλημα, όταν ένα καπάκι ττου έφραξε τους αεραγωγούς, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του σχολείου να καλέσουν το ΕΚΑΒ. Μέσα σε πέντε λεπτά ο μοτοσικλετιστής διασώστης βρέθηκε στο Σχολείο που βρίσκεται κοντά στο Δημόσιο ΚΤΕΟ. Πλησίασε το παιδί το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση πανικού, κατάφερε να το ημερμήσει και με γρήγορες κινήσεις έβγαλε το καπάκι από το στόμα του, δίνοντάς του αναπνοές.

    Η ηρεμία επανήλθε συτο Σχολείο και οι καθηγητές ευχαρίστηκαν στον διασώστη που κατάφερε για μία ακόμη φορά με ταχύτητα, επαγγελματισμό και ψυχραιμία να αντιμετωπίσει ένα πολύ δύσκολο και σύνθετο περιστατικό. Ο 16χρονος μετά την επέμβαση του διασώστη δεν διακομίστηκε στο Νοσοκομείο, αφού δεν αντιμετώπιζε πια πρόβλημα με την υγεία του

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! Κλέβουν στην αντλία… και δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι!

     Πρώτη είδηση την περασμένη εβδομάδα τα «κόλπα» ιδιοκτητών πρατηρίων...

    ΠΑΤΡΑ: “Πρωταθλήτρια” στις τιμές φοιτητικών σπιτιών – Αύξηση 55% σε μια πενταετία

    Με την άνοδο των τιμών στα φοιτητικά σπίτια να φτάνει μέσα...

    Αυτές είναι οι 15 λέξεις που χρησιμοποιούν καθημερινά όλοι οι Έλληνες

    Κάνε ένα τεστ με τον εαυτό σου. Πόσες φορές...