ΠΑΤΡΑ: Ο Δημήτρης Γούμενος θα είναι μεταξύ Πατρας και Αθήνας

    Ημερομηνία:

    «Τέλος εποχής» για τον Διευθυντή του Νεφρολογικού Τμήματος και της Μονάδας Μεταμόσχευσης Νεφρού του Νοσοκομείου Ρίου, Δημήτρη Γούμενο.

    Μαθαίνουμε ότι συνταξιοδοτείται, τέλη Αυγούστου, ολοκληρώνοντας μια μακρόχρονη πορεία στο ΠΓΝΠ, αλλά και στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ως Καθηγητής Παθολογίας – Νεφρολογίας της Ιατρικής Σχολής του, με ερευνητικά επιστημονικά ενδιαφέροντα.

    Μεγάλη η απώλεια για την τοπική Ακαδημαϊκή κοινότητα κι ως Μέλος του ΔΣ του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Νεφρολογίας ακόμη μεγαλύτερη, αλλά θα είναι και μετά τη σύνταξη στην περιοχή.

    Από Σεπτέμβριο, ο Πειραιώτης ιατρός θα μοιράζεται μεταξύ του ιδιωτικού Νεφρολογικού Κέντρου Ακταίου Πατρών και του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Είχε γενέθλια η Ελενα Γεωργαντά – ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΚΛΕΙΣΕ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b5-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%ad%ce%b8%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ac/

    Αυτό είναι το πιο σαγηνευτικό ζώδιο

    Η«τέχνη της αποπλάνησης» δεν είναι εύκολη για όλους. Υπάρχουν...