ΠΑΤΡΑ: Ο επιχειρηματίας που καταγγέλθηκε για μη καταβολη΄δώρου και σεξιστικές αναφορές μας απαντά!

    Ημερομηνία:

    Αμεση ήταν η απάντηση του επιχειρηματία που κατηγορήθηκε από συνδικαλιστές για τη μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων σε υπάλληλό του και ο οποίος αθωώθηκε από το Εφετείο. Το δημοσίευμα της «Πελοποννησου» προκάλεσε έντονες συζητήσεις. Ο δικηγόρος του επιχειρηματία Θανάσης Διαμαντόπουλος απαντά:

    «Σε σχέση με το άρθρο της εφημερίδας σας (Φύλλο 29-7-2022) με τίτλο ‘’Το Εφετείο Πατρών αθώωσε επιχειρηματία…» παρακαλώ να καταχωρήσετε τα εξής:

    Είναι λυπηρό και λίαν επικίνδυνο το γεγονός εκπρόσωποι σωματείων άκριτα, δίχως την παραμικρή διασταύρωση να υιοθετούν εντελώς αβάσιμες πληροφορίες, που τους μεταφέρονται, εντελώς παραποιημένα, είτε από μέλη τους είτε από αυτόκλητους προστάτες τους. Η πραγματικότητα είναι η εξής: Υπήρχε ΥΠΟΛΟΙΠΟ οφειλής από το Δώρο Χριστουγέννων ύψους 100 € (εκατό ευρώ) και όχι ‘’μερικών εκατοντάδων euro’’ όπως ανακριβώς αναγράφεται το ποσό αυτό προ της δίκης, αλλά και κατά τη διάρκεια της δίκης προσφέρθηκε για να εξοφληθεί η μηνύτρια. Αυτό συμβαίνει για όσους ‘’παροικούν στην Ιερουσαλήμ’’ κατά ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ, πλην η μηνύτρια δεν το αποδέχθηκε προβάλλοντας διάφορες αόριστες δικαιολογίες.

    GLEARNET

    Κατόπιν τούτου και επειδή το αδίκημα διώκεται εφ’ όσον υπάρχει δόλος το Δικαστήριο μετά από ακροαματική διαδικασία έκρινε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα.

    Υ.Γ. Ο δικηγόρος της κατ/νης δεν εξαφανίστηκε. Η μηνύτρια και η συνοδεία της αποδείχθησαν ‘’2ετείς εξαφανιζόμενες». Τα χρήματα είναι στη διάθεσή τους. Με τιμή…»!

     

     

    Σ.Σ. Φυσικά και ο δικηγόρος ως προς το θέμα του «δόλου» έχει δίκιο. Όμως κατά το νόμο το Δώρο Χριστουγέννων πρέπει να καταβάλλεται στην ώρα του και όχι… δύο χρόνια αργότερα και μάλιστα σε μία δικαστική αίθουσα. Ας μην ξεχνάμε ότι κατά το νόμο η μη καταβολή Δώρου είναι ποινικό αδίκημα και μάλιστα προβλέπεται ακόμη και… αυτόφωρη διαδικασία. Σε αυτό δεν απαντά ο δικηγόρος του επιχειρηματία. Δηλαδή για ποιον λόγο το… υπόλοιπο δώρου δεν καταβλήθηκε την προβλεπόμενη από το νόμο ημερομηνία. Επίσης ο συνδικαλιστής Δημήτρης Καραγεωργόπουλος έθεσε και ένα ακόμη ζήτημα. Αυτό των σεξιστικών χαρακτηρισμών σε βάρος της εργαζόμενης από τον ίδιον τον επιχειρηματία. Ούτε σε αυτό δόθηκε απάντηση. Οσον αφορά τους συνδικαλιστές και τον Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πάτρας δηλώνουν πως θα απαντήσουν και σε όσα υποστηρίζει δια της γραπτής του δήλωσης ο εκπρόσωπος του εν λόγω επιχειρηματία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΘΡΗΝΟΣ: “Εφυγε” στα 50 γιατρός με σημαντικό έργο

    Με θλίψη αποχαιρετά η ιατρική κοινότητα της Ηλείας και...

    Κοσμοσυρροή στο σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αχαΐας, στο Αίγιο, για το ελαιόλαδο

    Μεγάλη ήταν η προσέλευση στο σεμινάριο για ελαιοπαραγωγούς, που...

    Η Πατρινή Αναστασία Τσαλαµιδά σταμάτησε την απεργία πείνας

    Μετά από έξι ηµέρες αποχής από το φαγητό, η...

    Golden State Killer: Σκορπούσε τον τρόμο επί 40 χρόνια στην Καλιφόρνια

    Το 2018 συνελήφθη ο “Golden State Killer”, ο οποίος...