Πάτρα: Ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού στο ΚΕΤΧ

    Ημερομηνία:

    Το ΚΕΤΧ Πάτρας επισκέφθηκε χθες ο γενικός επιθεωρητής Στρατού, αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης, συνοδευόμενος από τον διευθυντή Τεχνικού, υποστράτηγο Κωνσταντίνο Καλαματιανό και επιτελείς.

    Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρου του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ / ΓΕΣ Αχαΐας, Απόστολο Κόγκα και τον αντιπρόεδρο Αλκη Παχνή, παραδόθηκε υπόμνημα με τα αιτήματα, με κυριότερα την ανάγκη κάλυψης των οργανικών θέσεων πολιτικού προσωπικού και κυρίως εκπαιδευτών τεχνικών ειδικοτήτων, να συμπεριληφθεί ΚΕΤΧ στα σημεία υποδοχής οπλιτών αποκλειστικά για τους νεοσύλλεκτους του Τεχνικού και Λοιπών Οπλων και Σωμάτων Ασφαλείας, η αναβάθμιση του σε Διακλαδικό Κέντρο Τεχνικής Εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων και των ΣΑ και η δημιουργία Στρατιωτικού ιατρείου και φαρμακείου.

    Ο κ. Φλάρης δεσμεύθηκε να εξετάσει τα θέματα τα οποία και θα συζητηθούν εκτενώς με το σωματείο σε επόμενη συνάντηση που θα γίνει με πρωτοβουλία του στην Αθήνα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αξεπέραστο εμπόδιο οι τιμές της αγοράς κατοικίας

    Ολο και μεγαλύτερο παρουσιάζεται το ενδιαφέρον για αγορά κατοικίας,...

    Στα αζήτητα 176 εκατ. ευρώ από επιστροφές φόρου

    Χιλιάδες φορολογούμενοι και επιχειρήσεις έχουν να εισπράξουν σημαντικά ποσά...

    Νιώθετε ότι καταρρέετε; 14 μύθοι και αλήθειες για το burnout

    Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι νιώθουν εξαντλημένοι, με κλασικά συμπτώματα...

    Χορτάτοι αλλά… θέλουμε γλυκό: Η επιστήμη πίσω από την ανεξήγητη όρεξη για επιδόρπιο

    Μετά από ένα γεύμα πλούσιο σε διαφορετικές υφές και...