ΠΑΤΡΑ: Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ελληνίδων Κυριών έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ)

    Ημερομηνία:

    Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα με ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2025 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας του Μορφωτικού.

    Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας, εργαζόμενοι,  μαθήτριες και μαθητές,  εκπρόσωποι Συλλόγων και Σωματείων της πόλης μας “Λύκειο Ελληνίδων”, “Φλόγα”, “Άλμα ζωής”, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Βίβιαν Σαμούρη και ο εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης “Σπιράλ” κ. Θάνος Δούρος.

    Την πίττα ευλόγησε ο π. Γεώργιος Ηλιόπουλος , ο οποίος μας έδωσε τις ευχές του και μας   μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη μας.

    Την εκδήλωση πλαισίωσαν μελωδικά η μαέστρος κ. Δήμητρα Αψόμωτου με την χορωδία των εν Πάτραις Κεφαλλήνων.

    Επίσης, η κ.  Μαρία Ψάχου, Φιλόλογος – Διδάκτωρ Νεοελληνικής Φιλολογίας , μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στο έθιμο της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μέσα από την λογοτεχνία.

      Το φλουρί έτυχε στην κ. Ράνια Σπυροπούλου από τον Σύλλογο “Φλόγα”.

    Σας ευχαριστούμε όλους σας που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, γεμίσατε ασφυκτικά την αίθουσά μας.

    Και του χρόνου με υγεία!

    Χρόνια Πολλά!

    Χαρούμενη ειρηνική και ευλογημένη χρονιά!

    ΠΑΤΡΑ: Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ελληνίδων Κυριών έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ)

    ΠΑΤΡΑ: Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ελληνίδων Κυριών έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πορτοκαλί τιμολόγια: Από το νέο έτος η μεγάλη μεταρρύθμιση στη δυναμική τιμολόγηση ρεύματος

    Με fast-track διαδικασίες, η ΡΑΑΕΥ ανοίγει τη συζήτηση για τη μεγαλύτερη...

    Πάτρα – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»: Σκηνές ντροπής στο κοντέϊνερ του ΕΟΔΥ – φωτο

    Μία ασθενής στέκεται έξω από το κοντέϊνερ του ΕΟΔΥ...

    Δυτική Ελλάδα: Αναβλήθηκε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

    Για πορνογραφία ανηλίκων και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας µέσω...

    Στη Δικαιοσύνη και στην Αρχή για το μαύρο χρήμα στέλνει η ΝΔ τους «υπερτυχερούς» του ΟΠΕΚΕΠΕ

    Στην Δικαιοσύνη και στην Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου...