ΠΑΤΡΑ: Ο πολιτευτής – επιχειρηματίας… έχει «καβούρια»!

    Ημερομηνία:

    Σάλος με πολιτευτή κόμματος στην Αχαϊα ο οποίος διατηρεί επιχείρηση εκτός Πατρών την οποία λειτουργεί την εαρινή – θερινή και φθινοπωρινή σεζόν και ζητά προσωπικό… με 300 ευρώ το μήνα (και πιθανόν ανασφάλιστο)! Η αγγελία για εύρεση προσωπικού δημοσιεύθηκε εδώ και δύο μήνες και αρκετές υποψήφιες τηλεφώνησαν στον πολιτευτή προκεμένου να ζητήσουν εργασία και να πληροφορηθούν το αντικείμενο της απασχόλησής τους.

    Οι περισσότερες θεωρούσαν μία καλή ευκαιρία την συγκεκριμένη εργασία, ωστόσο  όταν η συζήτηση έφθανε στον μισθό… απογοητεύονταν!

    Ο πολιτευτής επιχειρηματίας τους μιλούσε για 10 ευρώ τη μέρα, αφού στην επιχείρηση θα τους εξασφάλιζε φαγητό (έχει σχέση και με εστίαση).

    Φυσικά οι περισσότερες απάντησαν αρνητικά, αφού σε παρόμοιες επιχειρήσεις ούτως ή άλλως η προσφορά φαγητού είναι δεδομένη. Όμως το… 10ευρω της ημερήσιας «αποζημίωσης» αν μη τι άλλο είναι… ψίχουλα!

    Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος πολιτευτής έχει μπει πολλές φορές στο στόχαστρο άλλων στελεχών του κόμματός του και έχουν ειπωθεί πολλά για την ακίνητη περιουσία που διατηρεί αλλά και για τις σχέσεις που έχει με υπαλλήλους του, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση με όσους εξέφρασαν την επιθυμία να εργαστούν.

     

     

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί είναι καλύτερο να τρίβετε μόνοι σας το τυρί

    Αν σας έλεγαν ότι είναι καλύτερο να τρίβετε μόνοι...

    Αυτή είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή έπειτα από φωτιά στο σπίτι της

    Στην Πασχαλίνα Καλαγιά, πρώην αντιδήμαρχο Πειραιά, ανήκει η σορός ...

    Ο Λιονέλ Μέσι σε έξαλλη κατάσταση: Έπιασε από τον λαιμό αντίπαλο προπονητή, έκραξε τον διαιτητή – Δείτε βίντεο

    Δύο ασίστ του Λιονέλ Μέσι έφεραν ισάριθμα γκολ (το δεύτερο στο...

    Έλεγχοι στα νυχτερινά κέντρα: Η ΑΑΔΕ «έκλεισε τραπέζι» τα Σαββατόβραδα στα μπουζούκια και ο τζίρος που εμφανίζουν μεγάλωσε κατά 50%

    «Φωτιά στα σαββατόβραδα», βάζουν οι αλλαγές στην εποπτεία των νυχτερινών καταστημάτων από...
    Best Shop