Πάτρα: Οι απατεώνες άρπαξαν από ηλικιωμένη 40.000 ευρώ “ζεστά”

    Ημερομηνία:

    Της άρπαξαν 40.000 ευρώ “ζεστά” αναγκάζοντάς την να τα βάλει σε σακκούλα και να αφήσει σε κάδο απορριμμάτων.

    Το σχέδιο των απατεώνων σε βάρος 72χρονης στην Πάτρα είχε καταστρωθεί με βάση το γνωστό “κλισέ”: Τραυματίστηκε η κόρη σου, είμαι γιατρός και πρέπει να την κάνω καλά. Χρειάζομαι χρήματα για αυτό και επειδή δεν μπορώ να φύγω από δίπλα της βάλε 40.000 ευρώ σε μία σακούλα και θα έλθει ένας συνεργάτης μου να τα πάρει.

    Η 72χρονη πείστηκε αμέσως. Όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα, δεν διασταύρωσε την “πληροφορία” που της έδωσε η “γιατρός” και άμεσα κινητοποιήθηκε. Έβαλε τα χρήματα σε μία σακκούλα και να έβαλε στο σημείο που της υπέδειξε η “επιστήμονας” στον κάδο απορριμμάτων σε συγκεκριμένο σημείο στα Βραχνέικα.

    Προφανώς το θύμα της απάτης δεν γνώριζε πως οι διαδικασίες σε περίπτωση πραγματικού περιστατικού τραυματισμού δεν ήταν αυτές.

    Μόλις αντιλήφθηκε τί είχε συμβεί, τα χρήματα είχαν “πετάξει” και η ίδια κατήγγειλε την απάτη στην Αστυνομία.

    Ήδη γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των απατεώνων που την παγίδευσαν.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ταμείο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα απέναντι στο deadline του 2026 – Οι προκλήσεις και τα βήματα μέσα σε 18 μήνες

    Το αναθεωρημένο ελληνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» καλύπτει 76...

    Πάτρα: Ακυρώνονται τα live των Koukles Club Athens και Rosanna Mailan στο Royal

    Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: Ακύρωση Συναυλιών Πάτρα 24 και 27...
    Best Shop