ΠΑΤΡΑ: ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ 6η ΕΜΑΚ! 6 αρνήθηκαν εμβόλιο – 2 προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη! Τι απαντά το Αρχηγείο

    Ημερομηνία:

    Οχτώ άτομα που αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού πρόκειται να μεταφερθούν από την 6η ΕΜΑΚ, έχοντας βγάλει ήδη φύλλο πορείας για άλλες υπηρεσίες της πυροσβεστικής.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι έξι από αυτούς δεν θέλησαν να κάνουν το εμβόλιο, ενώ οι δύο το έκαναν όμως κινήθηκαν δικαστικά κατά του υποχρεωτικού. Πρόκειται για έμπειρους πυροσβέστες που έχουν προσφέρει πολλά στην 6η ΕΜΑΚ και η απουσία τους θα είναι δύσκολο να καλυφθεί.

     

    Όπως έχουμε τονίσει, όλοι όσοι υπηρετούν στην ΕΜΑΚ πρέπει να είναι εμβολιασμένοι”, τονίζει   ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης.

    “Εφαρμόστηκε απλώς η σχετική διαταγή. Είχαμε δώσει ένα μεγάλο χρονικό περιθώριο σέ όσους υπηρετούν στην υπηρεσία για να εμβολιαστούν. Η ΕΜΑΚ παρέχει συνδρομή όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όποιο μέρος του κόσμου, αν κριθεί αναγκαίο. Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, να είναι ανεμβολίαστοι” προσθέτει ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής.

    Οι θέσεις των επτά ατόμων θα καλυφθούν άμεσα από άλλους πυροσβέστες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    7 superfoods που δίνουν «ανάσα» στο πλανήτη

    Με την βιομηχανία τροφίμων να εκτιμάται ότι ευθύνεται για...

    Ποτέ δεν είναι αργά: 10 άνθρωποι που έκαναν μεγάλη επιτυχία μετά τα 40

    Επιχειρηματίες όπως ο Mark Zuckerberg και ο Bill Gates...

    Ντόλι: Πού είναι σήμερα το διασημότερο πρόβατο στην ιστορία

    Μία ομάδα Βρετανών επιστημόνων, που δουλεύουν υπό την ηγεσία...

    Η πλουσιότερη οικογένεια όλων των εποχών γεννήθηκε στο εβραϊκό γκέτο της Φρανκφούρτης

    23 Φεβρουαρίου 1744 Γεννιέται στη Γερμανία ο Μάγιερ Άμσκελ Ρότσιλντ. Από...