ΠΑΤΡΑ: Οι φίλοι αποχαιρετούν τον 25χρονο – Κεράκια στο σημείο της τραγωδίας – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Συγκλονισμένη είναι η Πάτρα μετά τον θάνατο ακόμα ενός νέου ανθρώπου σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Τετάρτης. Δύο 24ωρα μετά τον θάνατο του 27χρονου Γιώργου Μασούρα ο οποίος «έφυγε» από τροχαίο με το αυτοκινητο του του, το βράδυ της Τετάρτης (15/3) τη ζωή του έχασε ο 25χρονος Ντένις Γκιούρα, ο οποίος προσέκρουσε με το ΙΧ του σε διαχωριστικό διάζωμα στην μικρή περιφερειακή της αχαϊκής πρωτεύουσας.

     

    Ο Ντένις Γκιούρα ήταν δρομέας, αθλητής του Εσπέρου από το 2004 με σημαντικές διακρίσεις ανάμεσα στις οποίες η πρωτιά τα τελευταία χρόνια στο Run Greece Πάτρας.

    Η αγάπη του για τον αθλητισμό ήταν μεγάλη όπως φαίνεται από ανάρτησή του το 2020 όταν έγραφε «με όπλα τα πόδια και την δίψα για επιτυχίες που δεν αδειάζουν ποτέ από σφαίρες…».

    ΠΑΤΡΑ: Οι φίλοι αποχαιρετούν τον 25χρονο - Κεράκια στο σημείο της τραγωδίας - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ξεκίνησαν τα έργα στο πρώην Πολυκλαδικό για τον 15χρονο με το αμαξίδιο

    «Αυτοψία» και από τον Αντώνη Χαροκόπο Αμεση τελικά η παρέμβαση...

    Πάτρα: Συλλυπητήρια Πελετίδη για την απώλεια της Τέτης Τζαμαλούκα

    Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την βαθιά του...

    Πάτρα – 45ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ! Συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική κλινική

    Συνελήφθη χθες τη νύχτα από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης...