ΠΑΤΡΑ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λήψη των οργάνων από τον 12χρονο που πνίγηκε στον Άραχθο

    Ημερομηνία:

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, η διαδικασία λήψης των οργάνων από τον 12χρονο, που άφησε την τελευταία του πνοή μετά τα όσα συνέβησαν στον ποταμό Άραχθο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο της Άρτας και στη ΜΕΘ παίδων και εφήβων, του ΠΓΝΠ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατρική ομάδα ξεκίνησε περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα τη λήψη των νεφρών, της καρδιάς, των πνευμόνων, του παγκρέατος, του ήπατος και του κερατοειδούς.

    Μετά τη λήψη των οργάνων θα ακολουθήσει η διαδικασία της μεταφοράς τους στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Ιταλία και στη Γερμανία, προκειμένου να μεταμοσχευθούν σε λήπτες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κώστας Ρηγόπουλος: «Η Δ.Ε.Ε.Π. έδωσε λόγο και ρόλο σε όλους»

    Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που ταυτίζονται με την πολιτική δράση. Η...

    ΕΦΕΤ: Γιατί ανακαλεί επανειλημμένα κουλουράκια, κέικ, τσουρέκια

    Δεν μπορεί να μην έχεις παρατηρήσει πως όλο και...

    Πάτρα: «Φωτιά» το κρέας εν όψει Χριστουγέννων

    Η  ακρίβεια που ταλανίζει την ελληνική αγορά τα τελευταία...

    Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Αίτημα για μείωση ή επιδότηση του φοιτητικού εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες

    Σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών τονίζεται: Ο Εμπορικός Σύλλογος...