Αποφασίσαμε να επισκεφτούμε ξανά το αγαπημένο μας “Τριών” στον πανέμορφο φθινοπωρινό πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων. Την πρώτη φορά ήταν ένα μεσημέρι Τριτη για κάτι γρήγορο με συνεργάτες -επιλέξαμε σουβλάκια προβατίνα, χοιρινά και κοτοπουλίσια και οι Αθηναίοι μας έμειναν ενθουσιασμένοι. Έτσι, το Σάββατο το βράδυ επιστρέψαμε οικογενειακώς αυτή την φορά, για να απολαύσουμε τα καινούρια πιάτα του σεφ, μοσχάρι σε σούβλα, μπριζολάκια μαύρου χοίρου, και από τα παλιά κλασικά και αγαπημένα, μανιτάρια, σαλάτες και φλαμπέ τυριών. Ένα είναι σίγουρο, ότι όσο περνά ο χρόνος και μεγαλώνει το “Τριών”, τόσο καλύτερο γίνεται!


