ΠΑΤΡΑ: Πάλεψε με τον θάνατο από την εφηβεία, έγινε γιατρός, “έφυγε” μόλις 46! ΘΡΗΝΟΣ για την Μαρία

    Ημερομηνία:

    Θρήνος στον ιατρικό κόσμο της Πάτρας, για το χαμό της 46χρονης μικροβιολόγου του Καραμναδανείου Νοσοκομείου, Μαρίας Καραμήτσου.

    Η άτυχη Μαρία πάλευε γενναία εδώ και χρόνια, μετά το ατύχημα στο οποίο είχε εμπλακεί το 1993. Τότε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με τρένο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά και να χρειαστεί να υποβληθεί σε σειρά χειρουργείων και θεραπειών.

    Κι όμως η Μαρία δεν το έβαλε κάτω επανήλθε και μάλιστα κατάφερε να εισαχθεί στην Ιατρική και να εκπληρώσει το όνειρό της, διαλέγοντας την ειδικότητα της Μικροβιολόγου.

    Ωστόσο, τελευταία η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρει και να φύγει την Τετάρτη από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.

    Ήταν κόρη του αείμνηστου ΩΡΛ Δημήτρη Καραμήτσου και της γνωστής Μικροβιολόγου Γεωργίας Καραμήτσου – Καρελα.

    ΠΑΤΡΑ: Πάλεψε με τον θάνατο από την εφηβεία, έγινε γιατρός, "έφυγε" μόλις 46! ΘΡΗΝΟΣ για την Μαρία

    Στιγμιότυπο από την ορκωμοσία της στην Ιατρική Σχολή, με τα δύο της αδέλφια Γιώργο και Νίκο

    ΠΑΤΡΑ: Πάλεψε με τον θάνατο από την εφηβεία, έγινε γιατρός, "έφυγε" μόλις 46! ΘΡΗΝΟΣ για την Μαρία

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ξέσπασμα Παναγιώτη Κοραντζόπουλου για την προφυλάκιση του 16χρονου κατηγηρούμενου για βιασμό

    Τον δρόµο για τις φυλακές ανηλίκων πήρε, χθες αργά...

    Σε γκαρσονιέρα θα κάνουν μάθημα μαθητές δημοτικού – Έντονες αντιδράσεις από τους γονείς

    Από τη σχολική αίθουσα σε γκαρσονιέρα καλούνται να μετακινηθούν...

    Κύκλωμα απατών: «Μας φέρανε μια λίστα ηλικιωμένων με πολλά λεφτά…»- Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.

    «Μας φέρανε μία καλή λίστα. Αύριο παίρνουμε τηλέφωνα εκεί....

    Νέο κύμα χαμηλοσυνταξιούχων με συντάξεις των 800 ευρώ

    Νέα γενιά χαμηλοσυνταξιούχων δημιουργείται στο ασφαλιστικό σύστημα οι οποίοι θα λαμβάνουν...