ΠΑΤΡΑ: Πανηγυρίζει την Κυριακή και τη Δευτέρα το παρεκκλήσι των Εισοδίων της Θεοτόκου

    Ημερομηνία:

    Τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου τιμά η εκκλησία μας στις 21 Νοεμβρίου 2022 και επίκεντρο του εορτασμού στην Πάτρα αποτελεί το παρεκκλήσι πλησίον του Αρχαίου Ωδείου που ανήκει στην ενορία του Αγίου Νικολάου.

    Η θρησκευτική πανήγυρη θα ξεκινήσει την Κυριακή 20/11 στις 6 το απόγευμα με τον αρχιερατικό εσπερινό χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου. Θα ακολουθήσει στις 9.30 το βράδυ με περίπου 1 μετά τα μεσάνυχτα, ιερά αγρυπνία όπου θα ιερουργήσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος.

    Το πρωί της Δευτέρας 21/11 στην αρχιερατική Θεία λειτουργία θα χοροστατήσει και θα κηρύξει το Θείο λόγο ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ενώ στις 6 το απόγευμα θα ψαλεί μεθεόρτιος εσπερινός και παράκληση στην Παναγία όπου θα προεξάρχει ο αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Σταματόπουλος.

    Την Δευτέρα 21/11 στις 9.30 το βράδυ με περίπου 1 μετά τα μεσάνυχτα θα τελεστεί ιερά αγρυπνία επί τη μνήμη του Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία.

    ΠΑΤΡΑ: Πανηγυρίζει την Κυριακή και τη Δευτέρα το παρεκκλήσι των Εισοδίων της Θεοτόκου

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συμμαχία ΑΑΔΕ – ΔΕΔΔΗΕ κατά της ρευματοκλοπής

    Εκτός από τον πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής και των...

    Πορτοκαλί τιμολόγια: Από το νέο έτος η μεγάλη μεταρρύθμιση στη δυναμική τιμολόγηση ρεύματος

    Με fast-track διαδικασίες, η ΡΑΑΕΥ ανοίγει τη συζήτηση για τη μεγαλύτερη...

    Πάτρα – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»: Σκηνές ντροπής στο κοντέϊνερ του ΕΟΔΥ – φωτο

    Μία ασθενής στέκεται έξω από το κοντέϊνερ του ΕΟΔΥ...

    Δυτική Ελλάδα: Αναβλήθηκε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

    Για πορνογραφία ανηλίκων και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας µέσω...