ΠΑΤΡΑ: Πάνω από 20 άτομα ζουν στους δρόμους, στις πλατείες και στα πεζοδρόμια

    Ημερομηνία:

    Δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο οι άστεγοι που ζουν στις πλατείες, στα παγκάκια, στα πεζοδρόμια και στις εισόδους των πολυκατοικιών.

    Είναι πάνω από 20 άτομα που κατά καιρούς αλλάζουν στέκια, κυρίως όταν τους γίνονται οχλήσεις από τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της κάθε περιοχής.

    Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του αστέγου στις φωτογραφίες που τελευταία κοιμάται στο πάνω μέρος της οδού Πατρέως, έξω από την είσοδο μιας πολυκατοικίας που υπάρχει εκεί.

    Σημειώνουμε ότι άστεγοι υπάρχουν σε πολλά σημεία του κέντρου, όπως στην πλατεία Γεωργίου, στην Ρήγα Φεραίου, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου ή και στην Πίνδου.

    Το σύνολο σχεδόν αυτών έχει αρνηθεί τη βοήθεια των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, προτιμάει να ζει στους δρόμους και βάση νόμου δεν μπορεί να γίνει κάτι που να τους φέρει στις δομές που υπάρχουν για αυτούς τους ανθρώπους, στην Πάτρα.

    Πάτρα: Πάνω από 20 άτομα ζουν στους δρόμους, στις πλατείες και στα πεζοδρόμια

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ελληνίδα πρίμα μπαλαρίνα που χορεύει για την αιωνιότητα της Αιγύπτου

    Σήμερα, κάτω από τον αιγυπτιακό ουρανό, το Grand Egyptian Museum θα...

    Πέτρος Φιλιππίδης: Δέχεται προτάσεις για να επιστρέψει στο θέατρο

    Στην εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Ιωάννας Μαλέσκου βγήκε ζωντανά...

    Μισθοί – συντάξεις: Πότε έρχονται αυξήσεις και νέα επιδόματα – Ολες οι αλλαγές

    Ένα εξάμηνο οικονομικών ενισχύσεων ξεκινά από τώρα και θα...