ΠΑΤΡΑ: Πάνω από 400 αιτήματα σε 7 μέρες στο Sense.City

    Ημερομηνία:

    Πάνω από 170 αιτήματα έχουν γίνει στην ειδική πλατφόρμα του δήμου Sense.City από τους πολίτες της Πάτρας, τις τελευταίες ημέρες μόνο για τον τομέα της καθαριότητας.

    Πιο συγκεκριμένα ο αριθμός των αιτημάτων που δεν έχουν υλοποιηθεί είναι στα 173. Όμως δεν είναι μόνο ο τομέας της καθαριότητας που έχει δεχθεί αιτήματα από δημότες της Πάτρας προς τα συνεργεία του δήμου για να διορθώσουν την κατάσταση.

    Στην κατηγορία νέα προβλήματα (τις τελευταίες δηλαδή εφτά μέρες) οι αιτήσεις ανέρχονται στο σύνολο τους τις 402. Οι 173 από αυτές αφορούν την καθαριότητα, οι 88 τον ηλεκτροφωτισμό, οι 81 την κατάσταση σε πεζοδρόμια, δρόμους και πλατείες, οι 9 την πολιτική προστασία, οι 45 το πράσινο και οι 6 το περιβάλλον.

    Όμως δεκάδες είναι οι αιτήσεις των δημοτών και τον τελευταίο μήνα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου για παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες σε διάφορους τομείς και σε διάφορες περιοχές.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι το διάστημα αυτοί οι αιτήσεις έφτασαν στο σύνολο τους, σύμφωνα με τη Sense City, τις 1584. Οι 677 από αυτές αφορούσαν την καθαριότητα, οι 414 τον ηλεκτροφωτισμό, οι 251 πεζόδρομους, δρόμους και πλατείες, οι 67 θέματα πολιτικής προστασίας, οι 147 πρασίνου και οι 24 περιβάλλοντος.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ταμείο Δικηγόρων Πάτρας: Διερευνώνται κινήσεις χρημάτων σε κοινούς λογαριασμούς

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο διαχειριστικός έλεγχος που διενεργούν...

    Γονείς στις ΗΠΑ προσπάθησαν να στραγγαλίσουν τη 17χρονη κόρη τους – Αρνήθηκε να παντρευτεί ηλικιωμένο

    Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Ουάσινγκτον, όπου δύο γονείς...

    Σορός γυναίκας εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε οικία στη Βουλιαγμένη

    Νεκρή εντοπίστηκε μία γυναίκα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στην περιοχή...
    Best Shop