ΠΑΤΡΑ: Πανστρατιά για να μην καταργηθεί το Λύκειο Ερυμάνθειας – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ερυμάνθειας η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να καταργήσει το Λύκειο Ερυμάνθειας και να το μετατρέψει σε λυκειακές τάξεις, προσαρτώμενες στο υφιστάμενο Γυμνάσιο.

    Σήμερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, στην Πάτρα.

    Μεταξύ άλλων παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο τέως Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, στελέχη της Νέας Αριστεράς, εκπαιδευτικοί και γονείς.

    Το Λύκειο Ερυμάνθειας στεγάζεται σε υπερσύγχρονο σχολικό συγκρότημα, που κατασκευάστηκε το 2018 με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση ύψους 4,7 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στη συνέχεια ενισχύθηκε με ψηφιακό εξοπλισμό αξίας 300.000 ευρώ.

     

    ΠΑΤΡΑ: Πανστρατιά για να μην καταργηθεί το Λύκειο Ερυμάνθειας - ΦΩΤΟ ΠΑΤΡΑ: Πανστρατιά για να μην καταργηθεί το Λύκειο Ερυμάνθειας - ΦΩΤΟ ΠΑΤΡΑ: Πανστρατιά για να μην καταργηθεί το Λύκειο Ερυμάνθειας - ΦΩΤΟ

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φτιάξτε τα διάσημα hot dog της Νέας Υόρκης στο σπίτι σας – Η συνταγή και τα μυστικά της από τον Ryan Farr

    Η μερική κατάψυξη του κρέατος το βοηθά να αλεστεί...

    Ηράκλειο: Μακελειό στα Βορίζια με δύο νεκρούς από πυροβολισμούς – Αντίποινα για βόμβα σε υπό κατασκευή σπίτι

    Αιματοκύλισμα στα Βορίζια με δύο νεκρούς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ενώ υπάρχουν...

    Συντήρηση και αναβάθμιση για το αεροδρόμιο Αράξου

    Σε φάση ουσιαστικής αναβάθμισης εισέρχεται το Κρατικό Αεροδρόμιο Αράξου,...