Πάτρα: Παράταση της διαδικασίας διαβούλευσης για το Τοπικό Σχέδιο Δράσης Ρομά του Δήμου

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμος Πατρέων λαμβάνοντας υπόψη την ανταπόκριση των φορέων και ενδιαφερομένων μερών για το «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη, την Ισότητα και την Συμμετοχή των Ρομά του Δήμου Πατρέων» παρατείνει τη διαδικασία διαβούλευσης μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 15.00.

    Αναλυτικές πληροφορίες για το Σχέδιο και τη διαδικασία διαβούλευσης έχουν δημοσιευτεί σε σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση του Δήμου Πατρέων στην ιστοσελίδα του:

    Σημειώνεται, ότι το Τοπικό Σχέδιο Δράσης αποτελεί την εξειδίκευση της «Εθνικής Στρατηγικής για την Κοινωνική Ένταξη των Ρομά 2021-2030» σε δράσεις που θα υλοποιηθούν από τον εκάστοτε Δήμο. Ο Δήμος Πατρέων συντάσσει το Σχέδιο σε συνεργασία με τον ΚΟΔΗΠ (Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων), ανταποκρινόμενος στη σχετική πρόσκληση της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Νίνο βρίσκεται σε νέα σχέση μετά τον χωρισμό του από τη Ζόζεφιν

    Μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Νίνο,...

    Μικρό καλάθι, ακριβά κεράσια +400% από το χωράφι στο ράφι – Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές

    Αν στη Γαλλική Επανάσταση τα κεράσια ήταν σύμβολα της ελευθερίας του...

    Αταμάν: Η χρήση της ελληνικής σημαίας αποτελεί πρόκληση εναντίον μου – Είναι ρατσισμός να βρίζετε την Τουρκία

    Ο Εργκίν Αταμάν επέστρεψε στην πατρίδα του, την Τουρκία, για διακοπές...

    Στην Κρέστενα Ηλείας θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο το METROPOLITAN HOSPITAL με το Πρόγραμμα “ΠΑΝΤΟΥ”

    Κλιμάκιο γιατρών του θεραπευτηρίου METROPOLITAN HOSPITAL, στο πλαίσιο του Προγράμματος προληπτικού...