ΠΑΤΡΑ: Παράτησαν καφέδες… πάνω στα γλυπτά του Συμποσίου Γλυπτικής

    Ημερομηνία:

    Στο μέιλ του flamis.gr μας κατήγγειλαν το εξής (τα στοιχεία στην διάθεση του flamis.gr): Το πρωί της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2022 στο σημείο του Φάρου της Πάτρας,  υπάλληλοι είχαν βγει για να κόψουν το γκαζόν. Ο καταγγέλλων κάνει λόγο για δημοτικούς υπάλληλους διευκρινίζοντας «χωρίς να το ξέρω με βεβαιότητα αλλά κρίνοντας από το ότι ιδιωτικό συνεργείο δεν θα δούλευε με αυτή την χαλαρότητα και αυτούς τους ρυθμούς. Αυτό που αντίκρισα, είναι να κάθονται πάνω στα μαρμάρινα εκθέματα με καφέ, τσιγάρο και κινητό ώστε να ξεκουραστούν».

    Στη φωτογραφία φαίνεται οι εργαζόμενοι που έκοβαν το γκαζόν να έχουν παρατήσει τα πράγματα τους στα εκθέματα λες και είναι τραπεζάκι καφενείου!

    Η απορία μου, συνεχίζει ο καταγγέλλων «είναι ότι αν οι δημοτικοί υπάλληλοι δεν σέβονται τις προσπάθειες του δήμου και των ανθρώπων που κάθισαν να δημιουργήσουν, ποιος διάολο θα τις σεβαστεί;

    Η ντροπή δεν έχει όρια».

    *Στο συγκεκριμένο σημείο πλάι στον πολιτιστικό χώρο της Ιχθυόσκαλας είχε διοργανωθεί να θυμίσουμε, το περασμένο καλοκαίρι Διεθνές συμπόσιο γλυπτικής.

    ICECAP
    ΠΑΤΡΑ: Παράτησαν καφέδες... πάνω στα γλυπτά του Συμποσίου Γλυπτικής
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η επιστήμη πίσω από τον τέλειο οβελία

    Όποιος έχει βρεθεί μπροστά από σούβλα ένα όμορφο πασχαλιάτικο...

    Πρωταθλήτρια ελέγχων η ΑΑΔΕ στην Δυτική Ελλάδα! ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    Τα πρωτεία στη φορολογική παραβατικότητα και τη φοροδιαφυγή κατέχει...