ΠΑΤΡΑ – ΠΑΤΙΝΙΑ: Χωρίς κράνος, μ’ ακουστικά ή με κινητό και με μεγάλες ταχύτητες

    Ημερομηνία:

    Εγραψε η «Πολιτεία» στο προηγούμενο φύλλο της για πολλούς εξ όσων μετακινούνται με πατίνι στο κέντρο της Πάτρας, γράφοντας στα παλιά τους παπούτσια τον Κ.Ο.Κ. Και επικαλεστήκαμε, μάλιστα, το παράδειγμα της Θεσσαλονίκης.

    Μια άλλης πόλης που ενθαρρύνει μεν τη χρήση ηλεκτρικού πατινιού ως μέσου συμβατού με τη βιώσιμη αστική κινητικότητα – που τόσο προωθούσε επί των ημερών της στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η πρώην υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου – όμως, απ’ την άλλη, δεν αφήνει και το τοπίο ανεξέλεγκτο καθώς οι έλεγχοι της εκεί Δημοτικής Αστυνομίας είναι καθημερινοί και διαρκείς.

    ICECAP

    Ποιες είναι οι συνηθέστερες παραβάσεις των επιβαινόντων σε ηλεκτρικά πατίνια; Λοιπόν, οι περισσότεροι οδηγούν χωρίς προστατευτικό κράνος, εξίσου πολλοί φορούν ακουστικά στα αυτιά, άλλοι μιλούν αδιάκοπα στο κινητό τηλέφωνο. Σε κάποιες περιπτώσεις βλέπει κανείς δύο ή και τρεις αναβάτες μαζί ανά πατίνι, ορισμένοι αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα ακόμα και πάνω σε πεζοδρόμια, παραβιάζουν κόκκινο σηματοδότη κ.ο.κ.

    Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό; Μα και βέβαια! Μια καθημερινή εικόνα από το κέντρο της Πάτρας.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί η μοναξιά στην Ελλάδα χτυπάει “κόκκινο” – Τι αποκαλύπτει πολυεθνική μελέτη

    Μια νέα διεθνής μελέτη, που καταγράφει τη μοναξιά στους ηλικιωμένους αποκάλυψε ότι η Ελλάδα και η...

    ΑΧΑΪΑ: Θρίλερ με άνδρα που βρέθηκε πυροβολημένος μέσα στο σπίτι του

    Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε άνδρας, στον Κάνδαλο...

    Απόδοση της Εορτής της Πολιούχου του Αιγίου Παναγίας Τρυπητής

    Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και αισθήματα ευγνωμοσύνης προς την Πολιούχο και...

    Χρήστος Μάστορας: “Nτροπαλά ευαίσθητα τυπάκια σαν εμένα έψαχναν την αγέλη τους”

    Με αφορμή την κυκλοφορία του live album από τη...