ΠΑΤΡΑ: Πέφτουν μηνύσεις και εξώδικα στην Σχολή του Νοσοκομείου “Αγιος Ανδρέας”

    Ημερομηνία:

    Ένας πραγματικός χαμός γίνεται στην σχολή νοσηλευτικής του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας”, καθώς πέφτουν μηνύσεις και εξώδικα …βροχή!

    Τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων που έγιναν προκάλεσαν την αντίδραση σπουδαστών, που μιλούν για αλλοίωση βαθμολογιών.

    Μάλιστα τουλάχιστον 3 σπουδαστές έχουν καταθέσει μήνυση κατά της διεύθυνσης της σχολής υποστηρίζοντας πως ενώ είχε αναρτηθεί η βαθμολογία των γραπτών τους, τα αποτελέσματα ξαφνικά άλλαξαν με αποτέλεσμα να μην περνούν μάθημα.

    Παράλληλα έχουν στείλει και εξώδικο στη διοίκηση του νοσοκομείου, υπό την εποπτεία της οποίας είναι η σχολή , προκειμένου να εξαιρεθεί συγκεκριμένη καθηγήτρια από τις επαναληπτικές εξετάσεις που θα γίνουν στα μέσα του Ιουνίου, φοβούμενοι πως λόγω της δικαστικής οδού που ακολούθησαν θα υπάρξει αρνητικός αντίκτυπος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπορούμε να καταψύξουμε το τυρί;

    Καλύτερα να αναδιατυπώσουμε το ερώτημα ως εξής: Αξίζει να...

    Ξέρετε ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ πίτσας και pinsa; (+συνταγή)

    Χαμηλή σε θερμίδες, λιπαρά, αλάτι και γλουτένη, τα τελευταία...

    Κανείς δεν γλιτώνει από την εφορία: Όταν ο «βασιλιάς του εγκλήματος» συνελήφθη για φοροδιαφυγή

    17 Οκτωβρίου 1931 Ο Αλ Καπόνε καταδικάζεται σε 11 χρόνια...

    Ξέρετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο βούτυρο και στη μαργαρίνη;

    Βούτυρο ή μαργαρίνη; Δύο προϊόντα, που περιέχουν λιπαρά οξέα, ποιες...