Πάτρα: Περιμένει 20 μήνες να πάρει από τον ΕΦΚΑ τα έξοδα ταφής του άνδρα της – Οι ενέργειες της συζύγου 

    Ημερομηνία:

    Η Χρυσούλα Παναγοπούλου κατήγγειλε ότι τον Μάρτιο του 2017 έχασε τον σύζυγό της και έκτοτε δεν έχει πάρει από τον ΕΦΚΑ τα έξοδα ταφής.

    «Ο σύζυγος “έφυγε” το Μάρτιο του 2017. Είμαι μαμά δύο ανήλικων παιδιών. Ο σύζυγος εργαζόταν 37 χρόνια, είχε πάρει προσωρινή σύνταξη. Σε όσα τηλέφωνα έχω πάρει εδώ και δύο χρόνια στον ΕΦΚΑ, δεν το σηκώνει κανείς. Πήρα στο κατάστημα της Πάτρας, αλλά και στην κεντρική υπηρεσία που υπάρχει» εξήγησε.

    Φλίγκος

    «Έχω συμβουλευτεί δικηγόρο και περιμένει ειδοποίησή μου για να κινηθούμε νομικά. Τα έξοδα κηδείας είναι περίπου 1.000 ευρώ, τα είχα δανειστεί και πρέπει να τα επιστρέψω. Μας τιμωρούν. Ας βγει κάποιος να μας πει γιατί υπάρχει αυτή η υπηρεσία αφού δεν εξυπηρετεί τον πολίτη», πρόσθεσε.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ελεύθερος υπό περιορισμό διακινητής για το δέμα…με χασίς!

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες Πέμπτη 11/09/2025, μετά...

    Χρυσός σε τροχιά ρεκόρ: Στα ύψη η τιμή ενόψει μειώσεων επιτοκίων από τη Fed

    Ο χρυσός συνεχίζει την ανοδική του πορεία, καταγράφοντας τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα...

    Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας από τη Δευτέρα 15/9

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο «Ιόνια...