ΠΑΤΡΑ: Πέθανε ο πατέρας της Παρασκευής Κερασιώτη – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Παρασκευή Κερασιώτη. Το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και σχολιάστηκε αρκετά για την τσιγγάνικη καταγωγή της θρηνεί τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή, στον οποίο όπως ήταν γνωστό είχε τεράστια αδυναμία. 

    ΠΑΤΡΑ: Πέθανε ο πατέρας της Παρασκευής Κερασιώτη - ΦΩΤΟ

    Η τραγική είδηση έγινε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση που έκανε η αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη στο facebook και προβλήθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” πριν λίγα λεπτά.

    «Αχ πατέρα, αυτός ο πόνος είναι αβάσταχτος. Σήμερα, μαζί με εσένα έφυγε ένα μεγάλο μέρος της ψυχής μου. Να μας προστατεύεις από εκεί ψηλά και να μας δίνεις κουράγιο έτσι όπως έκανες πάντα. Θα σε αγαπώ αιώνια» έγραψε η νεαρή κοπέλα.

    Να θυμίσουμε πως ο πατέρας της Παρασκευής Κερασιώτη είχε εμφανιστεί και στο GNTM προκαλώντας συγκίνηση με τον τρόπο που είχε μιλήσει για την ίδια.

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρία Κορινθίου: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ιταλία με τον νέο της σύντροφο – «Ο καπετάνιος μου…»

    Στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Ιταλία μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής...

    Θρήνος για τον 50χρονο Στέφανο Μήτσου – Πώς έγινε η τραγωδία

    Βαρύ είναι το πένθος στα Τριαντέικα Αγρινίου για τον...

    Ευρώπη: Αυτές είναι οι ασφαλέστερες πόλεις (λίστα)

    Πρόσφατη έρευνα της εταιρείας ταξιδιών Riviera Travel ανέλυσε και παρουσίασε τις ασφαλέστερες...

    Πεκίνο: Ανοιξε το πρώτο κατάστημα στον κόσμο που πουλάει ανθρωποειδή ρομπότ

    Στην καρδιά της κινεζικής πρωτεύουσας εγκαινιάστηκε ένα νέο καινοτόμο πολυκατάστημα, στο οποίο...