ΠΑΤΡΑ: Πήγαν σε γάμο… και κόλλησαν κορονοϊό! Ενταση με καλεσμένους

    Ημερομηνία:

     

    Πήγαν σε γάμο… και κόλλησαν όλοι κορονοϊό! Κι όμως είναι πραγματικότητα και συνέβη προ ημερών στην περιοχή Λαμπίρι Αχαϊας. Όπως μας είπαν πατρινοί που πήγαν στον γάμο, εκτός των άλλων εντοπίστηκε καλεσμένη η οποία ομολόγησε πως βρισκόταν στην 3η ημέρα νόσησης του κορονοϊού, αλλά χωρίς να την νοιάζει τίποτα… πήγε στον γάμο! Αποτέλεσμα; Νόσησαν αρκετοί και κάποιοι μάλιστα… ταλαιπωρούνται ακόμη!

     

    Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιοποιείται στην Πάτρα τέτοιο περιστατικό! Γαμήλια τελετή που εξελίχθηκε σε εστία μετάδοσης είχε γίνει στην Πάτρα και τον περασμένο Σεπτέμβριο!Oι προσκεκλημένοι αριθμούσαν περίπου τους 150, οι οποίοι ωστόσο αγνοούσαν πως ο αδελφός του γαμπρού είχε Covid-19. «Ήταν ασυμπτωματικός αλλά χόρευε χωρίς μάσκα και τους αγκάλιαζε όλους», μας έλεγε τότε γυναίκα που είχε πάει στον γάμο χωρίς να γνωρίζει τι συνέβαινε με τον αδελφό του γαμπρού. Όταν το έμαθε, τόσο η ίδια όσοι και κάποιοι εκ των προσκεκλημένων αποχώρησαν από την εκδήλωση.

    ICECAP

    Θα πρέπει να τονιστεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην εκκλησία και κατά τη διάρκεια της μετακίνησης με αυτοκίνητα, άπαντες φορούσαν μάσκες, ακόμη και η νύφη. Και φυσικά και ο ασθενής με Covid-19 αδελφός του γαμπρού. Ομως όταν το γλέντι ξεκίνησε, όλοι τις πέταξαν και επιδόθηκαν σε γλέντια και χορούς.

    Το παραλιακό κατάστημα όπου συνέβη το περιστατικό είναι κοντά στην Πάτρα, στον βόρειο τομέα της πόλης και λαμβάνει μέτρα ασφαλείας τηρώντας το πρωτόκολλο, αλλά σίγουρα δεν μπορούσε να κάνει μοριακό τεστ σε κάθε καλεσμένο. Εκτός από τα δύο παραπάνω περιστατικά είναι βέβαιο πως σε αρκετούς γάμους θα έχουν υπάρξει κρούσματα κορονοϊού (ειδικά με τις μεταλλάξεις Ο4 και Ο5) απλά δεν έχουν μαθευτεί όλες οι περιπτώσεις.

     

    ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιδότηση ρεύματος: Ποιοι δικαιούνται έως 300.000 ευρώ ενίσχυση

    Χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, από εστιατόρια και κομμωτήρια μέχρι εμπορικά...

    Η Περιφορά των Επιταφίων στη Ναύπακτο (LIVE ΒΙΝΤΕΟ)

    Ζωντανή μετάδοση από τη Ναύπακτο: https://www.youtube.com/live/eCtjUB1KuSM      

    ΠΑΤΡΑ: Ο αγώνας των παλαιμάχων – ΦΩΤΟ

    Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου Τάκης Πετρόπουλος...