ΠΑΤΡΑ: Πήρε εξιτήριο η 8χρονη Μαρία – Νοσηλεία κατ’ οίκον σε ειδικό κρεβάτι

    Ημερομηνία:

    Στο σπίτι της κοντά στους γονείς και τα αδελφάκια της βρίσκεται η 8χρονη Μαρία , όπου συνεχίζει τη νοσηλεία της μετά την μεταφορά της από το Καραμανδάνειο, όπου βρισκόταν από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν ενώ επέστρεφε από το νότιο πάρκο. μηχανή μεγάλου κυβισμού έπεσε πάνω στην 85χρονη Τιτίκα Βασιλοπούλου που την συνόδευε και στην μικρή, στην παραλιακή οδό της Ακτής Δυμαίων.

    Η “ηρωίδα γιαγιά”, που συγκίνησε με την αυτοθυσία της όλη την Ελλάδα, έσωσε την μικρή Μαρία βάζοντας το σώμα της μπροστά από την μηχανή.

    Η 8χρονη είχε μεταφερθεί, με πολλαπλά κατάγματα σε άνω και κάτω άκρα και μώλωπες σε μεγάλο μέρος του σώματος της, στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων, από όπου και πήρε εξιτήριο τις προηγούμενες ημέρες.

    Να σημειωθεί πως την Τρίτη απολογήθηκε ο 46χρονος μοτοσικλετιστής που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Ακτή Δυμαίων, το βράδυ της Παρασκευής.

    Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή

    Ρωτήθηκε αν είναι μετανιωμένος, ωστόσο έχοντας σκυμμένο το κεφάλι δεν απάντησε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πλήθος κόσμου στην 3 η Καρναβαλούπολη και στην Έκθεση Μαριονέτας με τα παιδιά πρωταγωνιστές – ΦΩΤΟ

    Παιδικές φωνές, γέλια και σκέρτσα πλημμύρισε το Κέντρο Παράδοσης...

    Η καταλληλότητα του Νίκου Ανδρουλάκη για πρωθυπουργός

    του Μαρίνου Σκανδάμη* Στην πρώτη δημοσκόπηση της νέας χρονιάς από...

    Πάτρα – ΒΙΝΤΕΟ: Απειλούνται με πλημμύρες σπίτια πάνω από την Ακτή Δυμαίων! Κάνουν “σκοπιά” οι κάτοικοι

    Εφιάλτης για τους κατοίκους των κάθετων προς την Ακτή...

    Τα ” μωρά ” της Πάτρας τίναξαν το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής γυναικών χαντμπολ

    Ακαδημία των Σπορ Πάτρας – Κορυδαλλός = 29-28 (ημ....